Már törvényen kívülinek is állhatunk a No Man's Skyban

  • Írta: gorien
  • 2022. április 13.
  • Letöltés
Link másolása
A Hello Games élesítette a No Man's Sky soron következő, ingyenes frissítését, amelyben törvényen kívülinek is felcsaphatunk, hogy saját csapatunkkal tartsuk rettegésben az űr vándorait – és ehhez feljavított űrharc is dukál.

Legutóbb robotokkal bővítette a Hello Games a No Man's Sky-t, amellyel együtt a harcrendszert is felfrissítette, míg a mai update az űrharcon javít, és emellett bevezeti a törvényen kívüliek uralma alatt álló csillagrendszereket is – mi magunk is közéjük állhatunk, elvégre ki ne szeretne egy saját, zsiványokból álló osztag élén fosztogatni?

Az Outlaw frissítés bőven tartalmaz újdonságokat. Az új csillagrendszerekben csak ránk vár a feketepiac, a kalózküldetések és a csempészkedés, ráadásul egy újfajta hajót is beszerezhetünk a Solar Starship képében. Az űrharc nemcsak mechanikailag, de látványra is frissül: látványosabb robbanások kísérik majd az ütközeteket, amiket már az atmoszférában is megvívhatunk akár.

Még az is megtörténhet, hogy kalózok ereszkednek alá a településeink megtámadására. Nem kell azonban egyedül szembenéznünk a veszélyekkel: egyedi, eltérő képességekkel rendelkező pilótákat fogadhatunk fel, hogy a szárnysegédjeinkként velünk tartsanak a harcokba.

A No Man's Sky játszható PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en, illetve a nyár folyamán Nintendo Switchre is megérkezik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...