Deep Rock Galactic - úton a második szezon

  • Írta: szlav
  • 2022. április 14.
  • Letöltés
Link másolása
Remekül sikerült az átállás, amikor a Ghost Ship Games bevezette a Deep Rock Galactic szezonális rendszerét, az idő pedig csak úgy szalad! A csillagközi törpék máris készülhetnek a második szezon újdonságaira.

A Ghost Ship Games a tavalyi év végén indította útjára a Deep Rock Galactic első szezonját, lassan pedig itt az ideje, hogy élesedjen a következő nagy frissítés is. A méltatlanul alábecsült kooperatív lövölde egy újabb szezonbérlettel, egy nagy adag kozmetikai extrával, néhány új fegyverrel és még több veszéllyel várja vissza a hűséges bányászokat. Érdemes megemlíteni, hogy az első szezon újdonságai sem válnak innentől elérhetetlenné - a missziók során vagy a hagyományos felszerelések közt a későbbiekben is rábukkanhatunk majd a régebbi cuccokra.

Az előző szezonban egy rivális bányásztársaság ütötte fel a fejét Hoxxes alagútjaiban, a vállalati versengés azonban csak most ér a csúcspontjára. A járatokban hemzsegő Glyphidek mellett számos ellenséges gépszörnyeteggel is összefuthatunk, köztük a félemetes Nemezissel is - még szerencse, hogy a bátor bányászaink ezúttal is kaptak néhány új fegyvert!

A Deep Rock Galactic második szezonja április 28-án startol el PC-n, május 5-én pedig a konzolosokhoz is megérkezik a frissítés.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...