Kivár a Warner a Legendás állatok folytatásával

  • Írta: fojesz
  • 2022. április 15.
  • Cooltúra
Link másolása
Hiába tervezik ötrészes sorozatnak, a hírek szerint még nem adott zöld utat a Warner a Legendás állatok következő felvonásának. Eközben a DC Entertainmentet is felrázná az új menedzsment.

A Variety értesülései szerint még nem kapott zöld utat a Legendás állatok-sorozat negyedik része, így forgatókönyve sincs a filmnek, pedig a legutóbbi elképzelések szerint öt epizóddal számoltak a készítők. Úgy tudni, a Warner inkább kivár, és megnézi, hogyan teljesít a kasszáknál a minap elrajtolt Dumbledore titkai, ami persze érthető, de egy ilyen kaliberű franchise-nál viszonylag ritka.

Óvatosságra adhat okot, hogy az új rész körül elég sok balhé volt, a főgonoszt alakító Johnny Deppet például le kellett cserélni, mostanában pedig Ezra Miller botrányaiba őszülnek bele a Warner vezetői. Emellett a film a megszokottnál több időt töltött az előkészületi fázisban, és a koronavírus-járvány is hátráltatta a munkálatait. Az első Legendás állatok egyébként 800 millió dollárt termelt a mozikban, míg a folytatásnak 650 millióra futotta - ilyen számokkal kell felvennie a versenyt a harmadik epizódnak, ami viszont nem kapott túl jó sajtót. Várjuk a fejleményeket!

Az új menedzsment felrázná a DC Entertainmentet

Szintén a Variety számolt be róla, hogy alig fejeződött be a WarnerMedia és a Discovery fúziója, az új menedzsment gőzerővel nekiesett a munkának, és épp arra készülnek, hogy felrázzák a DC Entertainmentet.

Állítólag már nagyban keresik azt a figurát, aki Kevin Feige-hez hasonló szerepet töltene be, és több olyan projektet szeretnének, amelyek nem a közismert DC-hősök történeteit veszik alapul. Úgy tudni, ebben a folyamatban a videojátékok is nagy hangsúlyt kapnának, és összességében mintegy hárommilliárd dollárt fordítana a vezetőség az új projektekre.

5.
5.
Lorthirash
#4: Ez így van de szerintem amúgy az új Grindelvald jobb mint ami volt, ez azért ritka
4.
4.
zoli12i
Jövőben már nemigen kell számolni nagy franchise szériákkal.
Ma már bárkit kiraknak egy kamu botrány miatt vagy nézeteltérés miatt. Itt már egyet kiraktak és még egyet készülnek. Aztán kicsit hülyén veszi ki magát, hogy minden epizódban a főszereplőt más alakítja :D
3.
3.
Slik
szerintem ez az egesz legendas allatok sorozat egy nagyon felrement valami... ha anno ezzel inditott volna jk a harry potter helyett szerintem meg ma is az iskolakban tanitana
valahogy semmi nem passzol benne... szereplok, hangulat, helyszin nulla es a tortenet meg meg annal is rosszabb
2.
2.
Gykrizsi
Szerintem egy rész még legyen, zárják le a történetet, aztán lépjünk túl ezen.
1.
1.
Gykrizsi
Egyszer elment kategória, bár összességében talán a legjobb eddig. Mikkelsen jó választás, de maga a karakter túl súlytalan, nagyon messze van Voldemorttól. Jude Law jó volt szerintem. A történet viszont látványosan egyhelyben topog.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...