Újabb képeken a Return to Monkey Island

  • Írta: fojesz
  • 2022. április 20.
  • Képek
Link másolása
Alighanem a hónap egyik legfontosabb híre, hogy közvetlen folytatást kap a Monkey Island 2: LeChuck's Revenge, amelyről a minap beesett néhány újabb kép és némi infómorzsa is.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, idén érkezik a Return to Monkey Island, amely a Monkey Island 2: LeChuck's Revenge közvetlen folytatása lesz. A projekt a Devolver Digital és a Lucasfilm Games szárnyai alatt készül, a fejlesztést azonban a Thimbleweed Parkot is jegyző Terrible Toybox csapata végzi, amely a LucasArts-veterán Ron Gilbert jelenlegi fejlesztőcége. A munkálatokba Dave Grossman, a Monkey Island-játékok programozója is besegít.


Most néhány új képet leshettek meg a várva-várt folytatásról, ezeket az Adventure Gamersnek köszönhetjük, amely egy kiadós interjút is készített az alkotókkal. Ebből kiderül többek között, hogy a folytatás pontosan ott veszi kezdetét, ahol a második rész befejeződött (vagyis egy vidámparkból indulunk majd), és az is, hogy a játékon már két éve dolgoznak - persze csak a legnagyobb titokban.

A készítők arról is mesélnek, hogy a titkolózás egyébként annyira jól sikerült, hogy amikor Gilbert a saját blogján megpendítette április 1-jén, hogy új Monkey Islanden dolgozik, senki nem hitt neki igazán. A tényleges leleplezést végül visszatartották a bolondok napja miatt, és csak április 4-én ejtették meg. 

2.
2.
KopyAti
Hát ez a graf nem fogott meg! Kár, pedig imádom az 1 2-t.
1.
1.
Brenor
Nagyon várom ezt a játékot és örülök annak, hogy az első második rész stílúsát viszi tovább Ron Gilbert. Nem vagyok egy nagy kalandjáték szerető, de a Monkey Islandokat mindig is szerettem. Remélem lesz olyan színvonalas, mint a 2 és a 3 volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...