Előzetes mutatja be az új Saints Row testreszabási lehetőségeit

  • Írta: fojesz
  • 2022. április 21.
  • Videó
Link másolása
A korábbi ígéreteknek megfelelően tegnap bemutatózott egyet az új Saints Row, méghozzá testreszabási lehetőségei kapcsán. Aki tartott tőle, hogy a játék nem lesz kellően elborult, most megnyugodhat!

Az új Saints Row nem hoz szégyent a sorozat hírnevére, és a lehető legelborultabb testreszabási lehetőségeket ígéri a játékosoknak. A karakterünket, a járgányainkat, a fegyvereinket, de még a főhadiszállásunkat is a saját szájízünk szerint lőhetjük be, és ahogy azt az alábbi előzetes bizonyítja, annak sincs akadálya, hogy egy Shrekre hajazó főhőssel bandázzunk Santo Ilesóban.

A következő Saints Row egy reboot lesz, amely augusztus 23-án jelenik meg PC-re, valamint PlayStation- és Xbox-konzolokra. Az előzetes egyébként egy hosszabb bemutató része volt, ezt itt nézhetitek vissza, de a bejelentés környékén mi is elég sokat írtunk a játékról - az első részleteket ebben a cikkünkben foglaltuk össze.

2.
2.
Grota333
Legalább testreszabhatóságban hűek maradtak az szériához, de félek a fizika és az irányíthatóság rosszabb lesz, mint az elődöknél...
( A map meg csak nekem tűnik nevetségesen kicsinek? )
1.
1.
rDAVE
Elég részletes, de ez az előzetes is übergagyi, kifolyik tőle a szemem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...