Szellemirtók-bejelentést is hozott a Meta Quest játékbemutatója

  • Írta: fojesz
  • 2022. április 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Tegnap este tartotta meg a Meta a második Meta Quest Gaming Showcase-t, amelyen a közeljövő Meta Quest-szemüvegekre szánt játékai sorakoztak fel. Lássuk, hogy milyen bejelentéseket hozott a műsor!

Tegnap tartották meg a második Meta Quest Gaming Showcase-t, amely egy sor bejelentéssel és kedvcsinálóval várta a Meta Quest játékosait. Alább összefoglaltuk a fontosabb híreket, de ha végignéznéd a teljes bemutatót, akkor hajrá, itt találod:

Among Us VR

Egy gameplay teaser erejéig belenézhettünk az Among Us VR-verziójába, amely az ünnepi szezonban érkezik meg a Meta Quest 2-re, a Rift-szemüvegekre és a PlayStation VR-ra. A VR-port alaposan felborítja a már ismert játékmenetet, hiszen a belső nézet miatt sosem látjuk, ki van a hátunk mögött, és még arra is lesz lehetőségünk, hogy ujjal mutogassunk egymásra.

Beat Saber - Electronic Mixtape

A Beat Saber megunhatatlan játék, és tudják ezt a Metánál is: a készítők szorgalmasan adagolják az újabb és újabb zenéket hozzá, most éppen az Electronic Mixtape kiegészítő mutatkozott be, benne olyan előadókkal, mint deadmau5, Marshmello vagy a Pendulum.

Bonelab

A Boneworks idén megjelenő folytatásában azt a feladatot kapjuk, hogy megszökjünk egy földalatti laboratóriumból, és így megússzuk a kivégzésünket. A modtámogatással is felvértezett játékban futnunk, másznunk és harcolnunk kell, a szimuláció pedig olyan lesz az ígéretek szerint, hogy letesszük a hajunkat tőle. A fejlesztés a Quest 2-re és a PC-s VR-eszközökre készül.

Cities: VR

Új előzetessel, ha úgy tetszik, launch trailerrel jelentkezett a Cities: VR, amely a Cities: Skylines Meta Quest 2-re szabott változata lesz. A játék megjelenése április 28-án várható, és 30 dollárért vesztegetik majd.

Espire 2

Bemutatkozott az Espire folytatása, amely idén jelenik meg a Meta Quest 2-re. Most is egy kiadós kémsztorinak örülhetünk, a feladatunk pedig az lesz, hogy lenyomozzunk és szabotáljunk egy szuperszonikus rakétát - ehhez pedig mindenféle fegyver és high-tech eszköz szolgál majd segítségként. A játék egy teljesen önálló kooperatív kampányt is tartalmaz.

Ghostbusters VR

Az nDreams a Sony Pictures Virtual Reality és a Ghost Corpos közreműködésével készíti a kooperatív módban is játszható, egyelőre Ghostbusters VR munkacímen futó játékot a Meta Quest 2-re. Az adaptációban természetesen magunkra ölthetjük a Szellemirtók kezeslábasát, ezúttal azonban San Franciscóban indulhatunk szellemvadászatra.

Moss: Book II

Öröm és boldogság, a nyár folyamán a Meta Quest 2-re is megjelenik a Moss második felvonása.


NFL PRO ERA

Korábbi NFL-játékosok alapították azt a fejlesztőcéget, amely most a virtuális valóságra szabott amerikai focis játékot hegeszt a Meta Questre és a PlayStation VR-ra. Az ősszel megjelenő NFL PRO ERA ráadásul - ahogy azt a címe is sejteti - teljes mértékben licencelt alkotás lesz.

Red Matter 2

A Red Matter cliffhangere után sejthető volt, hogy jön a folytatás, ez pedig a minap be is mutatkozott. A Quest 2-re érkező játékban lehetőséget kapunk arra, hogy megállítsuk a vörös anyagot, ehhez pedig az egész Naprendszert bejárjuk majd. Új fejtörők, eszközök és más meglepetések várják a rajongókat.

Resident Evil 4 - The Mercenaries

Ingyenes frissítést kapott a VR-os Resident Evil 4, amely a rajongók legnagyobb örömére elérhetővé teszi a Mercenaries módot ebben a változatban is.

Ruinsmagus

A Ruinsmagus egy idén megjelenő JRPG, amelyben egy földalatti birodalmat fedezhetünk majd fel. A Meta Questre és a PC-s VR-eszközökre is elkészülő alkotáshoz olyan színészek adták a hangjukat, mint Naomi Ohzora, Ai Maeda és Eiji Takemoto.

The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution

Idén érkezik a The Walking Dead: Saints & Sinners folytatása, amely a Meta bemutatóján megkapta az első kedvcsinálóját is. New Orleans veszélyesebb, mint valaha, még kevesebb erőforrás és még több járkáló vár majd ránk - és ne felejtsük, a döntéseink most is számítani fognak!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...