Megérkeztek az Epic Games Store heti ajándékai

  • Írta: szlav
  • 2022. április 21.
  • Akció
Link másolása
Ezen a héten a horrorjátékok rajongói és a könnyed kikapcsolódásra vágyók is jól járhatnak az Epic Games Store ajándékaival. Ismét egy hetünk lesz rá, hogy zsebre vágjuk az ingyenesen kínált játékokat.

Csütörtök, öt óra, újabb ingyenes játékokkal vár az Epic Games Store. Ezen a héten sem érdemes lemaradnotok a heti ajándékokról, főképp akkor, ha nem tántorodtok meg egy kis egészséges reszketéstől. Ezúttal ugyanis az Amnesia-sorozat harmadik része, a Rebirth vezeti az akciót - a franchise harmadik epizódja kifejezetten remekül sikerült, így mindenképp érdemes lecsapni rá. Ha azonban nem kenyeretek a horror, akkor a Riverbond szögletes állatkái könnyedén levezetik a feszültséget. A játékokat ezúttal is az Epic asztali kliensén vagy az áruház weboldalán találjátok.

A jövő héten is két játékkal csábít majd bennünket az Epic, ráadásul az egyik bizarrabb lesz, mint a másik. Az első címünk a Just Die Already lesz, ami a Goat Simulator mintájára ereszti szabadjára a világ legőrültebb nyugdíjasait, mellé pedig egy szintén teljesen szürreális kalandjátékot, a Paradigmot, húzhatjuk be.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...