Halo Infinite - sokat kell még várni a kooperatív módra

  • Írta: Shifty
  • 2022. április 23.
  • Letöltés
Link másolása
A Microsoft és a 343 Industries lerántotta a leplet a Halo Infinite jövőbeli terveiről. A rajongók valószínűleg nem lesznek boldogok, mert a kampány kooperatív módjára még legalább négy hónapot kell várniuk.

A Halo Infinite meglehetősen foghíjas tartalommal jelent meg tavaly, a 343 Industries pedig azóta sem igen tudta felgyorsítani a fejlesztését, így a játék második szezonja csak most májusban jelenik meg, a régóta várt egyéb tartalmakra pedig még további hónapokat kell még várnia a rajongóknak.

A most bemutatott roadmapből ugyanis kiderült, hogy a Halo-sorozat egyik legfontosabb eleme, a kooperatív mód csak augusztus végén érkezik, vagyis még legalább négy hónapot várnia kell a rajongóknak. Ugyanekkor futhat be a küldetések újrajátszásának lehetősége is, míg a játék pályaszerkesztője, a Forge hiába szivárgott már többször is, a tervek szerint csak valamikor szeptemberben rajtolhat el, akkor is csak nyílt béta formájában.

A májusban induló második szezon ismételten hat hónapot ölel majd fel, vagyis a harmadik szezon csak november elején rajtol el.

2.
2.
crytek
Várja egyáltalán valaki?
1.
1.
Csoki80
Jó játék volt, de így utólag már kár piszkálni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...