Bejelentették a The Batman második részét

  • Írta: gorien
  • 2022. április 27.
  • Cooltúra
Link másolása
A Warner Bros. sem hagyta ki az idei CinemaCont: a rendezvényt választotta annak helyszínéül, hogy hivatalosan is bejelentse, készül az idén debütált The Batman második része.

Az éppen futó CinemaCon (ahol tegnapelőtt a Sony ejtett meg néhány bejelentést) tegnapi előadássorozatában a Warner Bros. is részt vett, bár többnyire inkább exkluzív vetítésekkel készült: a rendezvény résztvevői jeleneteket láthattak az Elvisből, a Wonkából, a Don’t Worry Darlingból, a Barbie-ból (ami 2023. július 21-én premierezik), a Black Adamből, az Aquaman 2-ből és a Flash-mozifilmből is – utóbbin Michael Keaton öreg és megtört Batmanjét láthatták-hallhatták.

Nem a Keaton-féle Batman volt azonban az egyetlen, amelyik szerepet kapott az eseményen, ugyanis a Warner Bros. ezt választotta annak a helyszínéül is, hogy hivatalosan bejelentse a The Batman folytatását. A hónapokkal ezelőtt debütált, új Batman-iteráció már 750 millió dollárt szerzett világszerte, így talán senkit nem ér váratlanul a második rész – pláne, miután a film már elkezdte felépíteni (még ha kimaradt jelenetekben is) a Denevér legnagyobb nemezisét, akit Barry Keoghan alakít.

Sok részletet azonban nem osztottak meg, már csak azért sem, mert a munkálatok még a korai szakaszban járnak, de azt tudjuk, hogy Robert Pattinsonon kívül a rendező, Matt Reeves is visszatér.

14.
14.
dcba
#13: Azzal ugye tisztaban vagy, hogy ez Year 2 Batman, tehat meg fiatal es csak 2 eve o a Batman, ez meg nem az a kiforrt Batman aki a kepregenyekben vagy az Arkham jatekokban volt, az vagy 10-15 ev.


Szerintem nem volt rossz Robert Pattison, nekem kellemes csalodas, a film is hangulatos volt, viszont abban igazat adok neked, hogy valahogy tenyleg kicsit sulytalan volt, de osszessegeben szerintem rettento hangulatos volt es valoban itt ereztem eloszor, hogy ez most egy igazi Batman film. Szeretem a Tim Burton fele Batman-eket, de nekem Michael Keaton egyszeruen nem igazi Batman, a Nolan fele Batmanek meg jo filmek, de nem jo Batman filmek (Heath Ledger viszont isten volt mint Joker).


Az en nagy almom egy Batman Arkham jatekok alapjan keszult CGI mozi, a Rocksteady megcsinalta a tokeletes Batman-t en ezt szeretnem mar egyszer filmben vagy legalabb egy brutal jol megcsinalt CGI filmben megnezni, az Arkham jatekokban Batman egyszeruen a badass szinonimaja, Rocksteady-s sracok egyszeruen zsenialisak voltak azokkal a jatekokkal.
13.
13.
BrockSamson
Nem volt rossz, de szamomra tobb volt benne a stilus, mint a tartalom.

Spoiler: Batman a filmben lenyegeben semmit sem akadalyoz meg egy par jelentektelen fegyveres amokfutasan kivul a vegen. Riddler terve konkretan szinte minden ponton sikerul es a hosunk folyamatosan csak kullog mogotte. A prosti lanyt nem menti meg, a Riddler celpontjait nem menti meg (sot meg be is segit), a gatak felrobbantasarol meg csak fogalma sincs, es meg a vegso tamadast is a Riddlernek kell elmagyaraznia. Messze vagyunk mar a Detective Comicstol...
12.
12.
momant
#9: Nekem sem jött be. Szeretem a művészfilmeket is és ezért is mondom , h sztem pont mélysége hiányzott a lehetőségekhez mérten. A művészete kimerült a sötétben, a karakter mélysége a hosszú, emós, pislogás nélküli szemkontaktokban. A sztoriban semmi újdonság. A fejtörők gyorsak és laposak voltak csavar nélkül, a főellenfél karaktere egysíkú. A joker film például sztem agyonveri ezt rétegeiben. Nekem egy lassú összemosásnak hatott. Minden volt de semmi lett a látványon kívül. Persze még így is egy jó mozi de nekem csalódás, pl c bales batmen is nyomasztóbbnak, erőteljesebbnek hatott ennél a kesergő denevérnél. Mármár nevettem rajta.
11.
11.
Ooorky
#10: Melyik képregény? Mert elég sok stílusban megrajzolták a bőregeret eddig...
10.
10.
sanyikatarzan
#4: Te se olvastál sok képregényt az biztos. Ez kb 1-1-ben ugyanaz amit a képregény nyújt.
9.
9.
Robilluma
#1: Akkor inkább írd azt h nem értetted, vagy neked magas volt a sztori.
Nekem a vége nem tetszett az özönvízzel, de ezzel együtt is a legjobb Bőregér volt sztem ami eddig készült.
A noir stílus nagyon bejött, a rendezés-fényképezés pedig elképesztően magas színvonalú volt. Nagyon ritkán látni minden képkockát ennyire zseniálisan megalkotni. Fantasztikusan játszott a rendező a színekkel és a kompozíciókkal. Az az autós üldözéses jelenet a motor felbőgésétől a fejreállított Pingvin verdáig és ahogy közelít Batman a kocsihoz -zseniális beállítás volt itt is- az szenzációs volt.
A zene is nagyon passzolt a hangulathoz, mint ahogy a díszletek is nagyon rendben voltak.
Nagyon ritkán nézek újra filmeket manapság, kihaltak a régi klasszikusok de ezt biztos h megnézem még párszor.
8.
8.
dcba
#1: Nem egy csim-bumm Marvel CGI fest volt tele humorral meg CGI vilagevo szornyekkel.

Nem mondom, hogy tokeletes volt, mert nem volt az, de szerintem is nagyon jol meg volt csinalva es kb ez all meg a legkozelebb az igazi Batman hangulathoz, bar engem az picit zavart, hogy Batman kb ugy mozgott mint a Robotzsaru, de mint darkos noir-os thriller, szerintem nagyon jo volt.

Plusz ugye ez Year 2 Batman, tehat iszonyu amator es fiatal meg, ez meg nem az igazi tapasztalt Batman akit ugye mindenki ismer, igy meg varnunk kell arra az igazi badass batman-re.


A Nolan fele Batman masodik etapja azert jobb csak ettol mert egyszeruen Heath Ledger elvitte az egesz show-t iszonyu zseni volt az az alakitas, viszont a The Dark Knight-ot leszamitva, ez eddig a legjobb eloszereplos Batman amit valaha csinaltak.


(viszont a torolt jelenetben nekem a Joker rohadtul nem jott be, az baromi bena volt, ezt a Joker-t ne eroltessek ha lehet).
7.
7.
Gykrizsi
#4: Ezt mondjuk nem értem, ez a film messze jobban Batman, mint akár a Nolan trilógia. Szuper jó filmek voltak, de nem volt meg az a hangulat, hogy igen, ez Gotham. Itt nekem megvolt ez, hogy igen, itt Gotham is a történet része, ez egy komplex univerzum. Legalábis számomra jó sok képregény után ez a film adta vissza leginkább azt, amit vártam.
6.
6.
gyerecske
Szerintem is az eddigi legjobb Batman film, iszonyatosan erős, sötét hangulattal.Örülök neki, hogy nem álltak be a marvel féle futószalagon sorozatgyártott egyenfilmek táborába.
5.
5.
JohnSpartan
#1: Nem tudom mit nèztèl meg de, baromi nagy túlzás az kiállítani a filmről hogy semmi. Ha nem tetszett akkor fejtsd ki mièrt, ne csak így a nagyvilágba betolom hogy ez egy nulla. Èn inkább azt èrzem az írásodban hogy beleszartak a levesedbe mert nem úgy csinálták meg ahogy te szeretted volna látni.

Szerintem az eddigi Batman filmek legjobbja lett. Nem mondom, teljesen más megvilágításban mutatták be Batmant, kicsit komorabb ès mèlyebb hangvètelü lett de, nekem tetszett. Mint superfos filmek hatere is tetszett ès egèsz korrekt lett. Sajnos nem eredeti nyelven nèztem meg de, majd be pótolom. A folytatást meg izomból várom!
4.
4.
C0m1n65un
#1: A számból vetted ki. Pontosan ugyan így látom, csak én még azt is megemlíteném, hogy a címen kívül a Batman franchise-hoz sincsen sok köze. Nem is értem azt a sok ömlengést.
3.
3.
crytek
#1: Ameddig hozza a pénzt lesz Batman film. Ez a szakma egy ilyen dolog ha valami sikeres sok sok sok folytatása lesz amíg ki nem múlik. És hát a bevételeken látható nem igen fog kimúlni
2.
2.
Gykrizsi
Nagyon helyes, az elmúlt évek messze legjobban és elkészített és átgondolt szuperhős filmje. Nagyon jó, hogy Matt Reeves is visszatér, mert ez mindenképpen az ő gyermeke.
1.
1.
Kolompár Tarzan
2óra 54perc tömény semmi. Én szeretem a lassan kibontakozó, gondolkodós filmeket, de ez? Se történet se semmi. Ebből minek 2. rész?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...