Kiszivárgott négy percnyi játékmenet a Skull & Bones alfatesztjéből

  • Írta: Shifty
  • 2022. április 29.
  • Videó
Link másolása
Úgy tűnik, hamarosan tényleg lesz valami az évek óta készülő Skull & Bonesból. Ma pedig kiszivárgott négy percnyi játékmenet-bemutató, ami részletesen felvázolja, mi mindent is kínál majd a Ubisoft alkotása.

Tavaly szeptemberben jelentettük, hogy a Ubisoft végre gatyába rázta a Skull & Bones fejlesztését, és jó úton halad a projekt. Később a francia kiadó bejelentette, és elindította a játék Insider programját, aminek keretein belül a lelkes érdeklődők tesztelhetik a zárt bétát.

Most pedig újabb bizonyíték érkezett, hogy jól haladnak a munkálatok. Kiszivárgott egy négyperces játékmenet-bemutató, ami a Skull & Bones főbb játékelemeit mutatja be, miközben tengeri csatákat is láthatunk akció közben.

Ha minden jól megy, akkor idén nyáron újra bemutatkozhat a cím, és akkor talán arra is fény derül, hogy mikor jelenik majd meg.

3.
3.
honest guy
Ha hozza a The Division első részének a minőségét és hangulatban is olyan jó lesz, akkor engem megvettek.
1.
1.
markoci555
én a sea of thieves-től elvártam volna egy jól optimalizált játékot, amiatt ahogy kinézett, helyette kaptam a pofámba rögtön egy felismerést, hogy előnyre tehet szert, aki feljebb nyomja a látótávot... szétlaggolt a játék ha én azt felvettem

tehát örülnék valami ilyesminek, ha már kinézetről van szó és laggolni kell... ennél viszont meg az tűnt rögtön fel ahogy a hajó mozgott, szinte rögtön és gyorsan fordult, nulla valóság, "árkádos" vagy hogy szokták ezt mondani, pl hud is van lövésnél... na meg a bányászás, kovácsolás, favágás rögtön el is rettentett mert mmorpg szaga van
nem igaz hogy nincs egy normális kalózos játék
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...