Már a Steamen is játszható a The Gunk

  • Írta: gorien
  • 2022. április 29.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Image & Form szünetet tartott a SteamWorld-franchise-ban, és tavaly piacra dobta a The Gunkot, amelyet PC-n kizárólag a Microsoft boltjából érhettünk el. Mától már Steamen is beszerezhetik, akik eddig szemeztek vele.

Míg azt várjuk, hogy az Image & Form visszatérjen a SteamWorld világához a tavaly bejelentett SteamWorld Headhunterrel, addig kipróbálhatjuk legutóbbi alkotásukat is, amellyel kicsit elkalandoztak híres sorozatuktól. A The Gunk Xboxokra és PC-re jelent meg a tavalyi év végén, ám ez idáig csakis a Microsoft saját boltjában vásárolhattuk meg – mától azonban már a Steam digitális polcain is megtaláljuk.

A The Gunk egy fejtörőkkel tűzdelt kalandjáték, amelyben egy idegen bolygót fedezünk fel, miközben megtisztítjuk azt egy invazív anyagtól és annak agresszív teremtényeitől. Tesztünkben mi egészen jó véleménnyel voltunk róla.

2.
2.
Gykrizsi
Nagyon könnyed, szórakoztató kis játék, én is csak ajánlani tudom. Ak szereti a bolygó felfedezős címeket, azok nehagyják ki semmiképpen.
1.
1.
crytek
Nagyon kellemes kis cucc. Egy délután alatt acsimaxolható. Aki egy kis könnyed kikapcsolódásra vágyik ajánlom. (Nehézség, kihívás nincs benne)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...