A Ubisoft Montréal átvette a Prince of Persia-remake fejlesztését

  • Írta: gorien
  • 2022. május 3.
  • Bejelentés
Link másolása
A Prince of Persia: The Sands of Time Remake-ről régóta nem hallottunk, de a mai bejelentést hátha jó hírként könyvelhetjük el: a játék átkerült a The Sands of Time-trilógia szülőhelyének számító montréali csapathoz.

Két évvel ezelőtt a Ubisoft Forward egyik legemlékezetesebb bejelentése a Prince of Persia: The Sands of Time remake-elése volt - részben azért, mert végre újra előkerült a franchise, részben pedig azért, mert a felfrissített játékot egyáltalán nem fogadták jól a rajongók. A Ubisoft hallgatott az elégedetlen hangokra, aminek köszönhetően tavaly nem láthattunk semmit a játékból, és a mai bejelentés fényében ez hátha abban nyilvánul meg, hogy helyére kerül a játék.

A Prince of Persia-remake-et a Ubisoft két indiai csoportja, a Ubisoft Mumbai és a Ubisoft Prune kezdte el fejleszteni, ám a franciák úgy döntöttek, hogy a cím a szülőhelyén lesz a legjobb helyen, ezért a Ubisoft Montréal vette át a fejlesztést. A csapat jelenleg a munkálatok felmérésével foglalkozik, és a franciák ígérete szerint elkötelezettek abban, hogy a lehető legjobb játékélményt biztosítsák a türelmes rajongóknak.

A játék PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re készül.

7.
7.
KopyAti
Indiában ennyire nincsenek képben játékfejlesztés terén? Szomorú.
6.
6.
dcba
#3: Istenem bar tobb ilyen rakas szar jatek lenne, 10x inkabb a forgotten sands mint barmelyik assassin's creed jatek.

Abban egyetertek, higy valoban a leggyengebb Prince volt a Forgotten Sands, de szerintem egy teljesen jo kozepes elvezheto jatek volt, ugyan a harcok le voltak butitva a foldig a tobbihez kepest, viszont a platform elemek egesz ugyesen ki voltak talalva ahogy pl ugras kozben kellett jatszani azzal, hogy megfagyasszuk a vizet vagy kiengedjuk.

Nem volt semmi baj azzal a jatekkal azt leszamitva h kb 4-5 ora volt az egesz es olyan konnyu volt, hogy egy 4 eves gyerek is vegig vitte volna, de ugyanez igaz volt a 2008-as Prince-re is.

A remake meg szerintem teljesen felesleges hacsak szimplan ujraalkotjak a regit, mivel a grafikaja a reginek meg ma is siman elvezheto, igy en ennek max akkor latnam ertelmet, ha ujragondolnak az egeszet es csak a szellemiseget oriznek meg az eredetinek, ide egy uj jatek kell nem a regit ujra megcsinalni, viszont a mai ubisoft mar remenytelen eset, semmit nem varok toluk, vagy online live service baromsagot csinalnak, vagy eszetlen oriasi open world-t, egy linearis prince mar nem fog nekik beleferni, mert nem lehet beleeroltetni az onlinet es a mikrotranzakciot.
5.
5.
Heldengeist
#4: Ez igaz, de itt egy 5 és fél óra alatt kimaxolható játékról van szó. Viszont amit eddig láttam, az alapján a látvány csak modernebb lesz, nem szebb.
4.
4.
Zisten
"Márészt azért egy remake olyan sok pénzt szerintem nem vitt el. "
Végülis csak újra kell alkotni hozzá az egész játékot. :D
Nem remastered, ahol csak csinosítjuk a már kész terméket.
3.
3.
KratoS
Az ubi montreál volt aki elkövette a csodás forgotten sands-t is. Rakat szar volt sajnos.
2.
2.
Gykrizsi
#1: Miért jobb valamit kiadni ami senkinek nem tetszett, mint egy esetleges jó játékot. Márészt azért egy remake olyan sok pénzt szerintem nem vitt el. Ha szuper lesz, én egy Resi2 közeli sikert is ki tudok nézni belőle.
1.
1.
sanyikatarzan
Jobban jártak volna, ha megjelentetik azt a szart ami nem tetszett senkinek. Renoméjuk már amúgy sincs, visszahozni pedig már biztos nem fogja azt a pénzt amit beleraknak. Jó egy marha ez az ubisoft.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...