Hitman 3 - csúszik a Freelancer mód, de új pályával kárpótolnak érte

  • Írta: gorien
  • 2022. május 6.
  • Letöltés
Link másolása
Az IO Interactive izgalmas újdonságokat tervezett az évre a Hitman 3-hoz, ám kiderült, hogy kénytelen átrendezni kissé az ütemtervet. A Freelancer mód így az év második felére került, de helyette hamarabb jön az új pálya.

Az IO Interactive tavaly lezárta a World of Assassination-trilógiát a Hitman 3-mal, de a játék támogatásával még messze nem végeztek: januárban egy nagyobb bemutatót is tartottak, amelyben beavattak minket, miféle újdonságokkal készülnek a második évre. Egyebek mellett idén számíthatunk a Freelancer játékmódra is, amiben roguelike-játékokhoz hasonlóan eredhetünk a világ bűnszervezeteinek nyomába egy szabadúszó bérgyilkost alakítva.

Ez eredetileg még tavasszal megjelent volna, a fejlesztők azonban végül a halasztás mellett döntöttek, és a játékmód átkerült 2022 második felére – ráadásul nem ez az egyetlen csúszás, hiszen az eredetileg április patch is csak május 24-én fog élesedni. Cserébe azonban előrébb hoztak egészen júliusra az Ambrose Island nevű pálya megjelenését, amiről most annyit árultak el, hogy a Hitman 3 eseményei előtt játszódik, és a háttértörténet kedvelői magyarázatot kaphatnak benne néhány, a trilógia sztorijában fellelhető lyukra.

A Hitman 3 játszható PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 4-ön, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en, illetve Nintendo Switchen is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...