Óriási Hitman-hírek estére

  • Írta: szlav
  • 2022. január 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy kiadós bemutatóval készült mára az IO Interactive csapata, melynek keretei közt leleplezték a Hitman 3 idei újdonságait. A második évbe lépő cím új játékmódokat és PC-s VR-támogatást kap, ráadásul csatlakozik a Game Passhez is.

Egy évvel ezelőtt jelent meg a World of Assassination trilógiáját lezáró Hitman 3, de a kopasz halálosztó idén sem fog unatkozni. Az IO Interactive egy jókora videóbemutatóval készült ma délutánra, melyben szó esett két új játékmódról, az eddig PlayStation-exkluzív VR-módról, számos technikai újításról, és egyéb, ehhez hasonló nyalánkságokról. A teljes adást itt nézhetitek vissza, alatta pedig máris összegzünk:

Új játékmódok: Elusive Target Arcade és Freelancer

Január 20-án megkezdődik a Hitman 3 második éve, ezzel együtt pedig élesedik az Elusive Target legújabb verziója, az Arcade. A már ismert játékmód alapjait megtartva ezúttal is hibátlanul kell kivégeznünk az áldozatainkat, ezúttal azonban a magányos célpontok helyett egy teljes névsor áll majd előttünk. Minél több célszemélyt iktatunk ki, annál több komplikációt állít elénk a játék, érdemes azonban kitartani, hiszen minél tovább jutunk, annál több egyedi jutalmat zsebelhetünk be.

Ennél is izgalmasabb azonban az idén tavasszal érkező Freelancer. Ebben a játékmódban egy szabadúszó bérgyilkossá válhatunk, aki a saját (testreszabható!) főhadiszállásáról kiindulva vállalhatja el a világ bűnszervezeteinek felszámolását. Ezekben a roguelike-játékok által ihletett küldetéssorozatokban vigyáznunk kell a magunkkal hozott felszerelésre is, hiszen azokat akár el is veszíthetjük - márpedig minden segítségre szükségünk lesz, ahhoz, hogy sikeresen kiiktassuk a bűnszervezetek vezetőit.

PC-re is megérkezik a Hitman VR

Idáig az Epic Games Store exkluzívja volt a Hitman 3, de január 20-án Steamre is megérkezik a bérgyilkosszimulátor. Ezzel együtt PC-n is elérhetővé válik az eredetileg csak PS VR-ra tervezett Hitman VR. A kétkezes követésnek és a vele járó interakcióknak köszönhetően jóval kifinomultabbnak tűnik ez a változat - a fejlesztők kifejezetten büszkék arra, hogy a vonalkódos gyilkos milyen könnyedséggel hajigálhatja itt is a kisebb tereptárgyakat.

A PC-s verzióra egyébként különösen érdemes lesz idén odafigyelni, a dán fejlesztőcsapat ugyanis egy sor technikai újítással bővíti a játékot. Érkezik a ray tracing, melynek köszönhetően az eddiginél is látványosabbak lesznek az árnyékok és tükröződések, a variable-rate shading technológiájának köszönhetően pedig javíthatunk a renderelés teljesítményén. Mindezek mellett a Hitman 3 az elsők között alkalmazza majd az Intel XeSS megoldását, amely az AI-supersampling segítségével teszi gazdagabbá a játék felbontását.

Az Xbox Game Passhez csatlakozik a Hitman-trilógia

Akinek eddig kimaradt volna a 2016-ban rebootolt széria, az igazán örülhet, hiszen szintúgy január 20-án, az új évad kezdetekor a teljes Hitman-trilógia csatlakozik az Xbox Game Pass kínálatához. A három játék elérhető lesz a konzolos és a PC-s játékkönyvtárban is, és mivel a teljes kollekcióról van szó, valószínűleg semmi nem gátol majd minket abban, hogy a Hitman 3 újításaival éljük át az összes epizódot.

1.
1.
HMoody
És vajon azt a bugot mikor fogják javítani, hogy a hm 1-2 pályái is játszhatóak legyenek végre normálisan és a zene ne váltson minden szoba esetén élesen? Szégyen az egész. Elismerték, hogy szar. Több mint fél éve. Konkrétan jatszhatatlan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...