Megérkezett az Avatar: A víz útja első kedvcsinálója

  • Írta: gorien
  • 2022. május 9.
  • Cooltúra
Link másolása
A 2009-es Avatar várva-várt folytatása már végre elérhető közelségbe került, hiszen idén vetítik a mozik. És hogy még kevesebb kétségünk maradjon azt illetően, hogy tényleg láthatjuk is, megjött az első teasere.

A Disney a CinemaConon két dolgot jelentett be az Avatarral kapcsolatban: azt, hogy az első részt újra mozikba küldi szeptemberben, illetve azt, hogy a december 14-én esedékes folytatás első előzetesének bemutatkozása már közel van. A nevezett kedvcsináló tényleg fel is került az internetre, és alább meg is tekinthetitek.

Az Avatar: A víz útja tíz évvel az első rész után veszi fel a történet fonalát, középpontjában pedig ismét Jake Sully és Neytiri, illetve a gyerekeik állnak. A rendezői székben James Cameron ül, és a színészgárdából is sokan visszatérnek: a filmben láthatjuk Zoe Saldanát, Sam Worthingtont, Sigourney Weavert, Stephen Langet, Cliff Curtist, Joel David Moore-t, CCH Poundert, Edie Falcót, Jemaine Clement-t és Kate Winsletet is.

8.
8.
Tsabesz
Nem akarok kukacoskodni, de csak nekem tűnik fel, hogy lassan több a film/sorozat témával foglalkozó cikk mint a játékokkal?
6.
6.
Josi21
Nem igazán veri... Imax jóval nagyobb látószöget kínál. Crytek, nézd meg megéri, igaz késel 13 évet első már rég jött. ;)

Szerk: Maga a film eddig óriási csalódás... Annó hozott valami újat, főleg látványban. Mostani lemegy a víz alá, lehet a történet jó, de ez számomra kevésnek tűnik. Aztán lehet pozitívan csalódok.
5.
5.
crytek
#4: Ezt nem értem.... A 3D az ugyanúgy 3D imaxben is csak annyi hogy az arcod el van tolva a hatalmas vászon és nem "ezerről" nézed mint a sima 3d filmeket..
4.
4.
Ooorky
Én ott néztem az eredeti Avatar-t meg az első Hobbit-ot, már akkor is túlhaladott technológia volt, 24 fps, és elég homályos tud lenni gyorsmozgásoknál.
Azóta lehet javult, de egy digitális 3d oda-vissza veri képminőségben.
3.
3.
crytek
#2: Mivel az oda vissza út több mint a mozijegy sosem lesz ez olcsó... Vicces hogy csak egy imax 3d mozi van az országban...

Sajnos a helyi mozi a szlovákoknál (20 percre van Esztergomból gyalog semmire se kell másra költeni csak 5 euró a jegy azt zene) csak sima 3D. De az imax 3d-t mindig is meg akartam nézni milyen... és ez legalább látványban is ütős lesz

Szerk: De jó hogy van szerkesztés nem kell + kommenteket tolni.. Egyébként lehet hogy valóban a lecsengés után nézem mert ahogy halottam IMAX-et "középen ülve" érdemes nézni és telt házaknál tuti nem én ülnék ott,mert azokat a helyeket rekord gyorsan elhappolják.....
2.
2.
Ooorky
#1: 3 hónappal premier után óccsóér?
1.
1.
crytek
Ej decemberben majd elkéne jutni Pestre és életem első IMAX 3D-jét letudni ezzel a filmmel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...