Nyáron érkezik konzolokra a LEGO Brawls

  • Írta: gorien
  • 2022. május 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Két évvel ezelőtt a Red Games Co. és a Bandai Namco előrukkolt egy legósított Super Smash Bros.-szal, a LEGO Brawlsszal. A verekedős játékot eddig csak Apple Arcade-en érhettük el, de a nyáron új platformokra látogat.

Az év eleji Nintendo Direct már leleplezte, hogy az eredetileg 2019-ben megjelent LEGO Brawls maga mögött hagyja az Apple Arcade-exkluzivitást, de mostanáig kellett várnunk egy teljes bejelentésre. Habár pontos megjelenési dátumunk továbbra sincsen, annyit tudunk, hogy a nyár végén számíthatunk a játékra Xbox One-on és Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, illetve Nintendo Switchen.

A Super Smash Bros.-jellegű verekedős játék a LEGO legnépszerűbb témáinak minifiguráit öleli fel, de természetesen a saját harcosunkat is megalkothatjuk a számtalan elem, fegyver és effekt felhasználásával. Online és lokális multiplayer is helyet kapott benne: Xboxon és Switchen nyolcan, PlayStationön négyen játszhatnak együtt helyben, míg online nyolcfős meccseket vívhatunk, amelyekben 2-4 fős kooperatív lehetőségek is vannak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...