Alan Wake II - friss concept artok érkeztek, úton a tévésorozat is

  • Írta: szlav
  • 2022. május 12.
  • Képek
Link másolása
Az Alan Wake tizenkettedik évfordulóját ünnepelve Sam Lake néhány ropogós látványrajzzal lepte meg a folytatásra váró rajongókat. Sajnos azonban ezzel be kell érnünk egész nyáron.

A hétvégén ünnepli a tizenkettedik születésnapját a Remedy Entertainment nagyszerű horrorjátéka, az Alan Wake, így abszolút stílszerű, hogy a játék tervezője, Sam Lake újra helyzetjelentést tegyen a decemberben bejelentett folytatás alakulásáról. Egyből mutatjuk is a lényeget: a finn fejlesztőcsapat művészei iszonyatosan hangulatos, sötét concept artokkal vázolták fel az Alan Wake II látványdizájnját, ezekből a képekből pedig most mi is kaptunk egy csokornyit.


A rossz hír azonban az, hogy egy darabig ezzel be is kell érnünk, Sam Lake ugyanis elárulta, hogy a csapat nem készül nagy bemutatóval az idei E3-as szezonra.

"Nagyszerűen halad az Alan Wake II fejlesztése. Mélyen a produkció közepén vagyunk, rengeteg anyagunk van, és a játék jelentős része már játszható, de sokat beszélgettünk az elmúlt hónapban, és végül úgy döntöttünk, hogy nem mutatunk semmi igazán nagyot ezen a nyáron. Biztosak akarunk lenni abban, hogy a lehető legjobb élményt, a Remedy legjobb túlélőhorrorját készítsük el, így nem akarjuk áttéríteni a fejlesztőket egy demó elkészítésére. Ez sajnos azt jelenti, hogy a rajongóknak várniuk kell még egy keveset egy komolyabb demó vagy trailer megjelenésére" - magyarázta a játék igazgatója.

Ha a fentiek hallatán kissé lelombozódtatok, akkor ne aggódjatok, vannak még jó híreink! Hogy hangzik például egy Alan Wake-sorozat? Sam Lake elárulta, hogy az AMC gondozásában végre másféle formában is képernyőre kerülhet a zseblámpás regényíró hátborzongató története. Az úriember egyelőre csak annyit árult el, hogy a The Walking Dead és a Breaking Bad csatornája megvásárolta az adaptáció jogait, a produkcióból pedig természetesen a Remedy csapata is kiveszi majd a maga részét.

A beszélgetés során egyébként a Remedy fejlesztői megerősítették a régóta rebesgetett pletykát is: Nintendo Switchre is megérkezik az Alan Wake Remastered, és habár kizárólag digitális verzió készül, a játék felhős rásegítés nélkül, natívan fut majd a hibridkonzol hardverén. A felújított csomag egyelőre nem kapott dátumot.

Ami azonban az Alan Wake II-t illeti, a várva-várt második rész a tervek szerint 2023-ban érkezik meg Xbox Series X/S-re, PlayStation 5-re és Epic Games Store-exkluzívként PC-re.

7.
7.
crytek
#6: GTA-t kár idekeverni. Egy lapon sem említhető a remedyvel. Ha megnézed a gtat kik csinálták akkor nem mondanál ilyeneket.. Annak a cégnek kb 2 db MOBIL portja volt. De nyilván itt is úgy volt vele a Rockstar szaréhugyé megcsinálják baj nem lehet belőle.
Alan Wake is ilyen lehetett hogy minimál pénzből gondolom zéró teszt volt.. Adjuk ki kult game jó lesz így is..
3.
3.
honest guy
"...és végül úgy döntöttünk, hogy nem mutatunk semmi igazán nagyot ezen a nyáron.....nem akarjuk áttéríteni a fejlesztőket egy demó elkészítésére"

fingers crossed!
Eddig nem csalódtam bennük.
2.
2.
Matt8888
Ezeken a képeken így városon belül, olyan mintha John Wick feeling lenne
1.
1.
dcba
Konyorgom ne csesszetek ezt el, legyen jo, konyorgom legyen jo.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...