Januárban érkezik a Dead Space remake

  • Írta: szlav
  • 2022. május 13.
  • Megjelenés
Link másolása
Újabb fejlesztői livestreammel jelentkezett az EA Motive, a Dead Space remake fejlesztőcsapata. A felújított változat látványvilágáról szóló adás során a stúdió felfedte a játék pontos megjelenési dátumát is.

A Visceral Games sajnos már lassan öt évvel ezelőtt feloszlott, a Dead Space hagyatéka azonban tovább él. A Star Wars: Squadrons fejlesztőcsapata, az EA Motive kelti életre Isaac Clarke hátborzongató kalandját, most pedig azt is megtudtuk, hogy mikor vehetjük kézbe újra a híres plazmavágót. Ha nem jön közbe semmi, és a necromorphok sem kelnek addig életre, akkor 2023. január 27-én dokkolhatunk a USG Ishimurára PC-n, Xbox Series X/S-en vagy PlayStation 5-ön.

A dátum egyébként a tegnap este vetített fejlesztői livestream során került nyilvánosságra, de ezen felül is érdemes átnyálaznunk a közel másfél órás adást. A közvetítés a remake látványvilágára és a grafikus művészek munkájára fókuszált, így számos modernizált assetet, remekül festő, részletgazdag helyszínt és néhány pazar concept artot is elcsíphetünk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...