Star Wars Jedi: Survivor címen futhat a Fallen Order folytatása

  • Írta: szlav
  • 2022. május 13.
  • Pletyka
Link másolása
Az EA és a Respawn továbbra is rendíthetetlenül őrzik az új Star Wars-játékok titkait, de a szivárogtatók nem könnyítik meg a dolgukat. Jeff Grubb a minap kikotyogta, hogy mi lehet a Fallen Order folytatásának a címe.

A VentureBeat és a Giant Bomb írója, Jeff Grubb már számtalanszor bebizonyította, hogy nem szokott alaptalan pletykákkal dobálózni, főleg akkor, ha az EA-játékok belsős sztorijairól van szó. Éppen ezért kár lenne elhessegetnünk az úriember legutóbbi elszólását, amit a GrubbSnax legutóbbi epizódjában ejtett meg. Grubb játékra hívta a hallgatóit: ha a chat valamelyik tagja kitalálja, hogy mi lesz Star Wars Jedi: Fallen Order folytatásának a címe, akkor a belsős infókkal betárazott újságíró elárulja a helyes találatot. Bizony, úgy tűnik, hogy valaki telibe trafált, a megfejtés pedig a Star Wars Jedi: Survivor volt.

Természetesen addig nem lehetünk száz százalékig biztosak az új epizód címében, amíg az EA vagy a Respawn fel nem fedi azt hivatalosan, a Survivor alcím azonban egyáltalán nem tűnik témaidegennek, még akkor sem, ha a Respawn egyenes ágon folytatja a Fallen Ordert. A 66-os parancsot követően Cal Kestis egész életében bujdosott a Birodalom és az inkvizítorok elől, de (és itt megkockáztatunk némi enyhe spoilert) a túlélői státusza újabb értelmet nyert a Fallen Order befejezése után is.

Cal Kestis eredetileg egy fekete nő lehetett volna

Ugyan csak minimálisan vág a témába, de érdekességként mégis megemlítjük: a napokban a Respawn Entertainment egyik grafikusa elárulta, hogy a fejlesztők korai tervei szerint a Fallen Order főszereplője egy fekete bőrű, jó eséllyel női karakter lehetett volna - mára persze nyilvánvaló, hogy a stúdió elvetette ezt a verziót. A fejesek két (némileg megkérdőjelezhető) indokot adtak a vétózásra: egyrészt azért tartották ezt célszerűtlennek, mert a sequel-trilógia hőse, Rey is egy női főszereplő volt, másrészt pedig azért, mert már két sötét bőrű női karakter, Cere Junda és Trilla Suduri is szerepelt a játékban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...