Ismerjük meg a Flintlock: The Siege of Dawn világát!

  • Írta: szlav
  • 2022. május 13.
  • Videó
Link másolása
Újabb kedvcsinálóval jelentkezett a Flintlock: The Siege of Dawn. A friss videónak hála közelebbről is szemügyre vehetjük az akció-szerepjáték gazdag világát, és ráleshetünk a félelmetes istenekre is.

Habár a Flintlock: The Siege of Dawn éppen csak pár hónapja mutatkozott be, az A44 Games tagjai most ismét kamera elé álltak, hogy még többet megmutassanak a varázslatosan festő játékukból. A szemrevaló tájakat figyelve megtudhattuk, hogy a Flintlock hatalmas nyílt világa három nagy különálló zónára bontható, melyek látványa drasztikusan eltér egymástól. A kalandjaink során megfordulunk majd napfényes városokban, gyönyörű kastélyokban, de akár sötét, földalatti helyszíneken is.

A Flintlock története egy olyan mágiával átitatott világban játszódik, ahol az istenek évezredeken át félelemben tartották az emberiséget. A technológia fejlődése és a puskapor feltalálása azonban lehetőséget ad főhősünknek, Nornak arra, hogy szembe szálljon a hatalmas és kiismerhetetlen lényekkel.

Napra pontos premierdátumot továbbra sem kaptunk, de az ígéretek szerint a PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is készülő Flintlock: The Siege of Dawn még idén megjelenik. A Microsoft platformjain egyből a Game Pass könyvtárában startol a játék.

1.
1.
crytek
Nem is kell más, single player + 0 day game pass JÖHET!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...