A Silent Hill 2 remake-jén dolgozhat a Bloober Team

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 16.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy tűnik, alacsonyan szállnak a Silent Hill-pletykák mostanában: a legutóbbi szóbeszédek szerint valóban Silent Hill-játékon, méghozzá a Silent Hill 2 remake-jén dolgozik a lengyel Bloober Team.

Régi pletyka már, és egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a Konami nem csak visszahozná a Silent Hill-sorozatot, de több projekt is fejlesztés alatt áll a témában. A minap kiszivárgott néhány kép az egyik anyagból, ami egy teljesen új rész lehet, a legutóbbi hírek szerint azonban egy régi klasszikust is elővenne kiadó.

Ez pedig nem más, mint a Silent Hill 2, amit a pletykák alapján a lengyel Bloober Team újít majd fel. Erről Nate the Hate számolt be elsőként, de az általában megbízható Jeff Grubb is megerősítette az infókat: úgy tudni, a remake átalakított fejtörőkkel, új befejezésekkel és ideiglenes PlayStation-exkluzivitással érkezik majd.

A Konami még nem kommentálta a pletykákat, de azt már lehet tudni, hogy nemrég együttműködési megállapodást kötött a Layers of Feart és a Blair Witch-játékot is jegyző Blooberrel.

A szóbeszédek szerint egyébként egy neves japán fejlesztőcsapat is Silent Hillen dolgozik, de az még nem egyértelmű, hogy ez a projekt egyezik-e az első bekezdésben említett fejlesztéssel.

5.
5.
nemfontos
Imádtam ezt a játékot. Annyira egyben volt benne minden. Műfajának egyik legjobbja.
4.
4.
IAppearMissing
Addig is szeretettel ajánlom a rajongóknak az Enhanced Editiont:
http://www.enhanced.townofsilenthill.com/SH2/
3.
3.
Kamukaze
#1: Nekem is ez a kedvenc részem. Ide vele!!
2.
2.
Slik
te jo isten ez valami elkepeszto lenne... remelem ha uj resz jon belole felhagynak ezzel az akciodus baromsaggal es inkabb a hangulatra fokuszalnak
1.
1.
crytek
Legjobb rész számomra. Máig itt figyel a gépen a szinkronos verzió belőle

Bárcsak igaz lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...