A Netflix Geeked Weeken mutatkozik be a Cyberpunk: Edgerunners

  • Írta: szlav
  • 2022. május 16.
  • Cooltúra
Júniusban újra visszatér a Geeked Week, a Netflix videojáték-adaptációkra fókuszáló műsorsorozata. A négynapos fesztivál egyik legizgalmasabb fellépője a Cyberpunk 2077 világában játszódó animeszéria lesz.

A CD Projekt Red csapata két évvel ezelőtt jelentette be a Cyberpunk: Edgerunners érkezését. A legendás Studio Trigger műhelyében készülő, végül pedig a Netflixre tartó anime tíz epizóddal mélyíti el Night City történetét. Az eddig ismeretlen fiatal zsoldosra fókuszáló történetről egyelőre nem sok részletet tudhattunk meg, ez azonban hamarosan megváltozik, ugyanis az Edgerunners is részt vesz az idei Netflix Geeked Week műsorán.

Ennyivel azonban nem kell beérnünk, hiszen rengeteg egyéb érdekességet teaselt az esemény legújabb beharangozója. A június 6-10. között futó előadássorozaton megmutatja magát többek közt a The Sandman, a Stranger Things és a The Umbrella Academy legújabb évada, a The Gray Man, a Sweet Tooth, a Wesker-család történetét bemutató Resident Evil, a The Sea Beast, a The Cuphead Show második szezonja, mindez pedig csak a jéghegy csúcsa. Ha szerencsénk van még videojátékos-fronton is számíthatunk egy-két izgalmas bejelentésre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...