The Chant - ősszel indulhatunk horrorba átcsapó spirituális utazásra

  • Írta: gorien
  • 2022. május 17.
  • Megjelenés
Link másolása
Balul sül el egy new age-szekta elvonulása, és önmaguk megtalálása helyett egy rémálomdimenzióból származó szörnyetegeket eresztenek magukra. A friss teasernek hála mozgás közben is láthatjuk a The Chantet.

A Brass Token tavaly a Koch Primetime műsorában mutatta meg első játékát, a The Chantet, amelyben egy spirituális, önfelfelfedező utazás válik horrorisztikus rémálommá – a hátteret pedig egy hetvenes évekbeli new age-szekta adja hozzá, akik a Gloom nevű, sötét dimenzió rémeit kántálják át a mi világunkba.

A pszichedelikus horrorjátékról most megtudtuk, hogy az ősszel számíthatunk az érkezésére, ám emellé egy rossz hír is elfért: a fejlesztők az eredeti bejelentéshez képest lemondanak az Xbox One- és PlayStation 4-kiadásokról, így a cím csak PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re fog megjelenni.

4.
4.
Chdz
#3: Dehogynem tartja, egy DirectStorage-et próbálj már meg XO, vagy PS4-re elhozni. Nem lehet, mert nem támogatja a SATA-s vinyókat. Ez, csak egyik a sok közül. Azért nem engedik el, mert pénz van benne. Nem fognak hátatfordítani 100 millió embernek, ez érthető. De az új technológiák bevezetését erősen hátráltatja. Sakk-matt.
3.
3.
r3dman
#2: Nem tartja vissza a játékokat.Pc-én is amilyen a géped ahhoz optimalizálod a játékod konzolon is megtudják oldani a játékfejlesztök az optimalizálást.
2.
2.
xanatos0911
“ám emellé egy rossz hír is elfért”

Hát bocsesz, de szerintem ennél jobb hír nem is létezik. Idén már két éves lesz az új konzol generáció, szerintem ideje már elhagyni az előzőt, hogy végre ne tartsa vissza a játékokat.

Kinek jó az, hogy 720/900p 30FPS-sel (kivéve, ha az valójában inkább 20-29) futnak az új játékok? Hagyjuk már, hogy az a szomorú hír, hogy ezt nem lehet majd megtapasztalni…
1.
1.
crytek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...