E3 2021: The Chant - a Brass Token első játéka

  • Írta: szlav
  • 2021. június 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Számos új cím is felsorakozik a Prime Matter újdonsült divíziója alatt, köztük egy ígéretesnek hangzó túlélőhorror. A The Chant főszereplői a spirituális megvilágosodást keresik, de a vártnál többet kapnak a pénzükért.

A Koch Primetime műsorán bemutatkozott a vancouveri Brass Token csapata, akik egy pszichedelikus túlélőhorrorral teszik majd kellemetlenebbé a rémálmainkat. A The Chant projektnéven futó alkotás főszereplője egy new age-áthallásos spirituális utazásra vállalkozik, az önfeltárás helyett azonban szörnyű atrocitások várják őt.


Habár a játékot eredetileg a korai Resident Evil-játékok és az Alone in the Dark ihlette (eredetileg fix kamerásnak szánták a játékot, végül azonban TPS lett belőle), a fejlesztés során hamar előtérbe került a közelharcra fókuszáló harcrendszer is. Teljesen tehát nem leszünk védtelenek ezen a félresikerült vakáción, de az ígéretek szerint így is lesz okunk a rettegésre.

Néhány képet leszámítva komolyabb látnivalókat egyelőre nem kaptunk a játékból, a Brass Token azonban annyit megelőlegezett, hogy egy alacsonyabb költségvetésű alkotásról lesz szó, amely az Unreal Engine 4-ben készül. Ez azonban ne vegye el a kedvünket, hiszen a fotószkennelt környezettel és a valódi színészek játéka alapján digitalizált karakterek így is meglephetnek bennünket.

A The Chant várhatóan 2022-ben érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

1.
1.
crytek
Elég termékeny a felhozatal és mind tetszik..szerintem ezt a ms műsora se fogja überelni mennyiségben
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...