The Chant PC, PS5, XSX

Akció-horrorjáték, amelyben egy újhullámos szektával gyűlik meg a bajunk egy messzi szigeten.

The Chant teszt

A The Chant egy feltörekvő stúdiótól érkezett, amely a horror műfajában szeretne maradandót alkotni. Sajnos nem éppen pozitív értelemben sikerült ezt elérniük!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten ráfordulunk a novemberre, és bár a következő hónap jó pár régóta várt játékot tartogat, ezt az első napok még nem igazán fogják tükrözni.

Tartalmas játékmeneti bemutatót kapott a The Chant

Glory Island különös szigetén egy bizarr szekta és jó sok interdimenzionális förmedvény vár majd ránk. Lássuk, hogyan fest menet közben a The Chant!

A kritikusok dicsérik a The Chantot

Számos tesztelő már kipróbálhatta a The Chantot, és szinte kivétel nélkül mindenki dicséri a játékot. Most egy rövid videóban gyűjtötték össze, hogy mit gondolnak róla az újságírók.

GC 2022: Ez történt a Future Games Show-n

Ha lemaradtál volna a Gamescomra időzített Future Games Show-ról, most egy helyen szedtük össze neked a legfontosabb bejelentéseket.

Megjelenési dátumot hozott a The Chant új előzetese

Egyre közeleg a misztikus horror boltokba kerülése: most újabb hangulatos előzetessel kedveskedtek a fejlesztők, amely mellé megjelenési dátumot is kaptunk.

The Chant - íme, a szereposztás

A The Chant egy kizárólag újgenerációs konzolokra és PC-re készülő horrorjáték. A tehetséges színészeknek hála egy rendkívül immerzív élményben lesz részünk, nézzük, kik is játszák a főszerepeket!

Új előzetesen a The Chant

Az új előzetesben többet tudhatunk meg a The Chant sztorijáról, karaktereiről, valamint a játékmenetbe is betekinthetünk kicsit.

The Chant - ősszel indulhatunk horrorba átcsapó spirituális utazásra

Balul sül el egy new age-szekta elvonulása, és önmaguk megtalálása helyett egy rémálomdimenzióból származó szörnyetegeket eresztenek magukra. A friss teasernek hála mozgás közben is láthatjuk a The Chantet.

E3 2021: The Chant - a Brass Token első játéka

Számos új cím is felsorakozik a Prime Matter újdonsült divíziója alatt, köztük egy ígéretesnek hangzó túlélőhorror. A The Chant főszereplői a spirituális megvilágosodást keresik, de a vártnál többet kapnak a pénzükért.