Szerepjátékot készít a Techland, a The Witcher 3 veteránjai is besegítenek

  • Írta: szlav
  • 2022. május 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Izgalmas új projekttel készül a Dying Light 2 stúdiója. A zombis akciójáték után egy hatalmas, nyílt világú szerepjátékot készít a lengyel csapat, a fejlesztésben pedig a The Witcher 3 veteránjai is részt vesznek.

Fantasztikus sikernek könyvelhettük el a Techland legutóbbi fejlesztését, a Dying Light 2-t, a lengyel brigád azonban most teljesen új vizekre merészkedik. A stúdió vezérigazgatója, Paweł Marchewka elárulta, hogy a zombis játék ötévnyi támogatása mellett a fejlesztők egy másik projektbe is belevágtak, ami a témáját és zsánerét tekintve is jócskán eltér az eddigi műveiktől.

A Techland következő játéka ugyanis egy grandiózus szerepjáték lesz, amely a jókora nyílt világával és az epikus fantasy-tematikájával kizárólag az új konzolgenerációt (és persze a PC-t) célozza majd. Habár a stúdió még továbbra is toboroz az új IP fejlesztéséhez, a csapathoz már számos olyan ipari veterán csatlakozott, akik eddigi munkáit senkinek nem kell bemutatnunk.

Ilyen fejlesztő például Karolina Stachyra, Arkadiusz Borowik vagy Bartosz Ochman, akiket a szomszédos CD Projekt RED csapatából csábított magához a Techland. Stachyra és Borowik vezették a The Witcher 2 és a The Witcher 3 írói csapatát, Ochman pedig a The Witcher 3 és a Cyberpunk 2077 nyílt világaiért felelt. Rajtuk kívül igen prominens Ubisoft-, Arkane-, Guerrilla- és People Can Fly-veteránok is csatlakoztak az eddig ismeretlen című szerepjáték fejlesztéséhez, ezen a projekten tehát mindenképp érdemes lesz rajta tartani a szemünket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...