Bemutatkozott az Arma Reforger, és már játszható is

  • Írta: gorien
  • 2022. május 18.
  • Megjelenés
Link másolása
A Bohemia Interactive hivatalosan is bemutatta a következő Arma-játékot. Az Arma Reforger egy hidegháborús kitérő az Arma 4 előtt, és máris meg is kezdte a korai hozzáférését.

A Bohemia Interactive idő előtt lebukott azzal, hogy pontosan mit készül felfedni május 17-én, de a megígért bemutató ettől persze nem maradt el, és így tegnap hivatalosan is bemutatkozott az Arma Reforger. Ez a hidegháborús mellékág egészen az Operation Flashpointig, az Arma elődjéig visszanyúl azzal, hogy a harcok színterének Everon 51 négyzetkilométeres szigetét teszi meg.

Az új Enfusion motor hajtotta taktikai lövöldébe az Egyesült Államok és a Szovjetunió katonáinak bőrébe bújhatunk, de akár játékmesterré is előléphetünk, hogy saját küldetéseket készítsünk. A játék ismerős modoló eszközökkel van ellátva, a modokat pedig mind PC-n, mind Xboxon elérhetjük. Az Arma Reforger a bejelentéssel egy időben korai hozzáférésűvé is vált Steamen és Xbox Series X/S-en.

A játéksorozat kedvelői bizonyára nagyon várják már a következő számozott epizódot is, azzal kapcsolatban azonban most be kell érniük egy hangulatos áttekintő videóval. A Bohemia ehhez annyit fűzött hozzá, hogy a Reforger egy fontos lépés az Arma 4-hez vezető úton, ami a franchise jövőjének sokoldalú, teljesen modolható platformja lesz. Ennél több konkrétumot egyelőre nem árultak el.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...