Dead by Daylight - újabb Resident Evil-crossover és randiszimulátor is jön

  • Írta: gorien
  • 2022. május 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A Dead by Daylight újdonságai továbbra sem állnak meg, ezekből kaphattunk egy kis ízelítőt tegnap. Közeleg a legújabb fejezet, még idén kapunk egy Resident Evil-crossovert, és egy randiszimulátorral is bővül a horroruniverzum.

Hatodik születésnapját ünnepli a Behaviour Interactive aszimmetrikus horrorjátéka, a Dead by Daylight, és ennek örömére tegnap a fejlesztők tartottak egy másfél órás műsort, hogy megmutassák, mi minden vár a címre a közeljövőben. Bejelentették például a június 7-én érkező, Roots of Dread című fejezetet, amelyben egy új gyilkost, egy új túlélőt és egy új pályát is kapunk.

Kiderült, hogy a Resident Evil a tavalyi kollaboráció után még egy körre visszatér. A Project W még az év folyamán megjelenik, s bár egyelőre nem tudjuk, hogy pontosan miféle szörnyeket és hősöket hoz magával, a név alapján Albert Wesker jelenlétére mérget vehetünk. A Dead by Daylight az Attack on Titannel is crossoverezni fog, de ez kizárólag jelmezeket hoz az animéből tíz különböző karakternek.

A műsor egyik legszokatlanabb bejelentése talán a korábban csak viccként emlegetett randiszimulátor volt. A Hooked on You-ban négy gyilkos (The Huntress, The Spirit, The Trapper, The Wraith) kegyeiért versenyezhetünk egy varázslatos trópusi szigeten.

A játékot a Psyop fejleszti, akik nemrég az I Love You, Colonel Sanders!-szel tettek kiruccanást a randiszimulátorok világába. A Hooked on You megjelenése nyáron várható, jelenlegi ismereteink szerint kizárólag Steamen.

Ha az egész műsort szeretnétek visszanézni, azt alább megtaláljátok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...