Microsoft Flight Simulator - Olaszország és Málta is megcsinosodott

  • Írta: gorien
  • 2022. május 18.
  • Letöltés
Link másolása
A kilencedik World Update is megérkezett a Microsoft Flight Simulatorba, amelynek hála Olaszország és Málta csodáit is minden eddiginél szebb kivitelben láthatjuk.

A Microsoft Flight Simulator legutóbbi világfrissítése az Ibériai-félszigetet szépítette meg, a tegnap landoló, kilencedik World Update pedig maradt a tenger mentén, hogy Olaszország és Málta mesés vidékeit dolgozza át – a látványos eredményt, szokás szerint, egy előzetesen is élvezhetjük. 

A két országban összesen több mint húsz várost dolgoztak át (köztük Rómát, Nápolyt, Velencét vagy a Vatikánt), 105 történelmi látnivalót jelöltek meg, száz reptér kapott kisebb-nagyobb ráncfelvarrást, míg négy repteret (Palermo Airport, Sondrio Airport, Marina di Campo Airport, Bolanzo Airport) kézzel szerkesztettek valósághűre. Természetesen most is érkeztek vadonatúj kihívások és látványrepülések is.

1.
1.
dareal
Nagy megtiszteltetés, hogy a Virtual Voyage legújabb epizódja Magyarországon készült a HungaryVFR FS2020 kiegészítőnk segítségével! Aki hazánk felett repkedne, annak bátran ajánlom, ingyenes kiegészítő!

Gyönyörű virtuális utakat láthattok a Virtual Voyage csatornán!

https://www.youtube.com/watch?v=g2_OqlcbY8Q
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...