Úgy néz ki, tényleg lesz új Daredevil-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Korábban már pletykáltak róla, most azonban konkrét lapértesülés is érkezett arra vonatkozóan, hogy új Daredevil-sorozat készül a Disney+ műsorára. A főszerepet a netflixes széria sztárja kaphatja itt is.

Nemrég számoltunk be arról, hogy a különböző gyártás előtt vagy alatt álló produkciókat listázó Production Weekly legutóbbi számában egy "Daredevil Reboot" című projekt is felbukkant, a minap pedig megjelent a Variety cikke, amely a saját forrásai segítségével is megerősítette, hogy új Daredevil-sorozat készül a Disney+-ra.

Ennél több konkrétum egyelőre nemigen látott napvilágot, az tűnik még biztosnak, hogy a Kettős ügynök (Covert Affairs) című sorozatot jegyző Matt Corman és Chris Ord írják az új adaptációt, valamint produceri feladatokat is ellátnak majd. Habár a korábbi pletyka alapján egyfajta rebootról lehet szó, valószínű, hogy a netflixes szériában feltűnő Charlie Coxot és Vincent D’Onofriót is viszontláthatjuk majd, előbbit Matt Murdock, utóbbit Kingpin szerepében.

Az utóbbi hónapokban ugyanis bizonyosságot nyert, hogy Cox és D'Onofrio karaktere is létezik a Marvel filmes univerzumában, az ügyvéd a legutóbbi Pókember-filmben, míg Kingpin a Hawkeye-sorozatban tűnt fel. Korábban maga Kevin Feige, az MCU atyaúristene szögezte le, hogy mindenképp számolnak Coxszal, ha a Daredevilről van szó, azonban bőven benne volt a pakliban, hogy letudják néhány cameóval a szerepeltetését.

Ilyenre egyébként lehet még számítani valószínűleg, a nyáron érkező She-Hulkban is adná magát a dolog, ahogy az is meglepő lenne, ha a 2023-ra ígért Echo-sorozatból kihagynák Kingpint.

2.
2.
Shao Kahn
Nem értem mi szükség van erre a rebootra, szerintem a sorozat egész korrekt lett, ezt nem lehet felülmúlni.
1.
1.
DarkCrash
Netflixes sorozat is csak addig volt jó, míg képbe nem került Elektra. Na onnantól kezdve mintha szartak volna az egészre. Olyan baromság volt már hogy az hihetetlen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...