Frissítve: Norman Reedus lebuktatta a Death Stranding 2 érkezését

  • Írta: szlav
  • 2022. május 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Jókora elszólást tett Norman Reedus, a Death Stranding főszereplője. A hivatalos bejelentés még várat magára, az amerikai színész azonban kikotyogta, hogy már megkezdődtek a második rész munkálatai.

Folytatást kap Hideo Kojima őrült futárszimulátora! Egyelőre sem a Sony, sem a Kojima Productions nem jelentette be hivatalosan a Death Stranding második részét, a forrás azonban nem is lehetne szavahihetőbb: maga Sam Porter Bridges, azaz Norman Reedus kotyogta ki, hogy már belefogott a következő felvonás munkálataiba.

A játék főszereplőjét alakító színész interjút adott a Leo Edit online magazinjának. A beszélgetés során Reedust többek közt arról faggatták, hogy hogyan keveredett Kojima őrült videojátékába - az úriember a következőt válaszolta:

"Guillermo del Toro, akinek az első filmszerepemet köszönhetem, egyszer felhívott, és azt mondta: 'Van ez a fickó, Hideo Kojima a neve. Fel fog hívni téged, csak mondj neki igent!' Erre én: 'Mi az, hogy csak mondjak igen?' Amire Guillermo csak annyit mondott: 'Ne legyél seggfej, csak mondj igent!' -- Később aztán, amikor San Diegóban voltam, Hideo odajött hozzám egy csapat emberrel. Elmondta, hogy Tokióból érkezett, és megmutatta, hogy min dolgozik éppen: egy Silent Hill című játékon. Egy pillanat alatt meggyőzött azzal, amit mutatott, egyből rávágtam: 'Igen, vágjunk bele! Ez bizony nem Ms. Pacman volt; a játék teljesen élethű és futurisztikus, komplikált és gyönyörű volt - teljesen eldobtam az agyam tőle."

Utólag persze tudjuk, hogy Reedus ekkor Hideo Kojima rég elkaszált Silent Hill-játékát láthatta, melynek utolsó hírhozója a P.T. maradt. A horrorjáték bedőlését követően Kojima szakított a Konamival, majd a Kojima Productions csapatát független stúdióként újraalapítva belevágott a Death Stranding fejlesztésébe, és vitte magával Norman Reedust is.

"Két vagy három évbe tellett, mire elkészültünk az összes mocap-felvétellel" - folytatta Norman Reedus. "Rengeteg munka van egy ilyen projekttel. De aztán végül megjelent a játék, és hatalmas siker lett, rengeteg díjat nyertünk vele. Éppen most kezdtünk bele a második részbe."

Update! Bár Kojima természetesen nem erősítette meg a híreket, ezzel a tweettel kommentálta azokat.

17.
17.
Ganzer
Jöhet, várós a cucc.
16.
16.
Jarl Balgruuf
Nagyon szerettem ezt a játékot a kiforratlan dolgai ellenére is, bár nem tudom mennyire lehetne folytatni a sztorit.
15.
15.
nemfontos
Nekem nagyon tetszett az első rész. Éjszakánként játszottam vele. Igazi terápiás játék volt. Várom a második részt.
14.
14.
Nothing
#6: Ezek a "lebukott", "kiszivárgott", "elszólta magát" dolgok 10-ből 9-szer szándékosak, csak ilyen főcímmel jobban harap rá a nép. Magyarul egyfajta clickbait, mint a bulvárcikkek.
13.
13.
PapaYeti
#12: voltak benne érthetetlen bakik pl a játék arról szólt hogy sétálsz szóval illet volna megoldani azokat a bakikat, hogy néha egy kis kövön ne akadj fenn vagy ne csússzon az animáció …. Nekem így csak a kihagyhatatlan kategóriába került igaz épp szerencsém volt vele mert volt ra időm. Ezt ha valaki le akarja darálni inkább bele se kezdjen. A sztori a karakterek nagyon jók .
12.
12.
Scat
Hogy a szokásos fanyalgó hozzászólások mellett legyen ilyen is.

Várom, kiváló volt az első is!
9.
9.
TrishtanAG
#8: Ez nem Xbox és nem xCloud. A retro játékok közül egyeseket streamelni lehet majd, a modern játékokat pedig letölteni.
8.
8.
crytek
#7: Aztán ki mondta hogy le akarok tölteni bármit is? Mióta Series X-em van még multizni is felhőben multizok
7.
7.
TrishtanAG
#2: Még jó, hogy a Now az a streaming szolgáltatás, nem a letöltés.
6.
6.
markoci555
nekem ez nem tűnik véletlen elszólásnak
5.
5.
Viktor_The_Best
Ebbol a szarbol nem kell nekunk masodik resz!!!
3.
3.
Helium Prime
A postás mindig kétszer csenget!
2.
2.
crytek
Várjuk szeretettel.Nemsokára indul a ps now itthon is rajta van a letolandó játékok listáján az első.A baj az hogy a fél évbe nem biztos hogy bele tudom ütemezni. Először a rövideket tolom végig aztán ha lesz idő nekiesek. Remélem nem ilyen 1-2 hónapot lesz csak benne
1.
1.
Fata Morgana
Még egy GLS szimulátor, bakker.

OFF:
Május 17 elhunyt Vangelis, megérdemelt volna egy pár sort az öreg!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...