Obi-Wan is ugrik a Fortnite iskolabuszából

  • Írta: szlav
  • 2022. május 20.
  • Letöltés
Link másolása
Naná, hogy a Jedi Rend legbecsületesebb mestere sem hagyja ki a Fortnite buliját! Obi-Wan Kenobi az önálló tévésorozata mellett az Epic battle royale-játékában is kap egy saját skint és néhány egyéb extrát.

Obi-Wan Kenobi nem szívesen emelte fel a sugárvetőt még Grievous tábornokkal szemben sem, de a bölcs jedi hamarosan automata shotgunnal vadássza majd John Wicket és a lámasisakos embereket. A Star Wars-sorozatok hősei rendre eltalálnak a Fortnite világába is, ez alól pedig nem kivétel Kenobi sem. Mindez persze nem véletlen, hiszen május 27-én debütál a Disney Pluson a Jedi mester saját tévésorozata - ezt kolompolja a Fortnite promóciója is.

Ahogy azt a fenti képen is láthatjuk, Obi-Wan skinje mellé egy halom tematikus kiegészítőt is bezsebelhetünk, ráadásul nem feltétlenül kell a pénztárcánk mélyére nyúlnunk a szettért. Május 22-én ugyanis kezdetét veszi az úgynevezett Obi-Wan Kenobi Cup, melynek résztvevői szintén esélyt kapnak arra, hogy megnyerjék a kosztümöt és a hozzá illő hátizsákot. Az esemény részleteit és a pontozás menetét az Epic Games weboldalán találjátok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...