Zseniális cameót hozott a Chip és Dale-film

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Már megjelent a Disney+ kínálatában a Chip ‘n Dale: Rescue Rangers. Habár biztosan sokan elmentek majd mellette, egy zseniális cameót is hozott magával, amiről mindenképp érdemes említést tenni. (Spoilerveszély!)

Figyelem, a hír spoileres lehet!

Chip ‘n Dale: Rescue Rangers címmel került fel a Disney+ kínálatába az új Chip és Dale-film (előzetes itt!), amely egy zseniális cameót is hozott magával: a Sonic-filmek "eredeti" sztárja, "Rusnya Sonic" is tiszteletét teszi az egyik jelenetben.

Bizonyára emlékeztek a filmbéli Sonic eredeti, realisztikusabbnak szánt dizájnjára, amelyben a kék sündisznó rettenetes fizimiskával fogadta a rajongókat. A megvalósítást olyan ellenállás fogadta a rajongók részéről, hogy a készítők végül átalakították a karaktert, ami kifejezetten jó döntésnek bizonyult - a Sonic-film az egyik legsikeresebb játékadaptáció lett.

Rusnya Sonic sorsát énekli most meg a Chip és Dale-film, amelyben a történet szerint saját standja van az egyik képregényvásáron, ahol dedikál a rajongóknak. A jelek szerint a bizarr fogsorral megáldott sündisznónak nagy tervei vannak a jövőre, még egy valóságshow-ban is szerepet kapott.

A karakter még a félresikerült trailerre is kitér: "Azért fognak szeretni, aki vagyok, nem úgy, mint legutóbb, amikor az internet meglátta az emberi fogaimat, és felgyújtotta a házat."

A teljes jelenet itt nézhető vissza.

2.
2.
Őrnagy
#1: És Harrison Ford, meg Tom Selleck is.
1.
1.
crytek
Akkor Csobot Adél most kapja a jogdíjakat mert szerepel az arca a filmben :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...