Így kezdődik a Sniper Elite 5

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 21.
  • Videó
Napok választanak el bennünket a Sniper Elite 5 megjelenésétől, így nem meglepő, hogy egyre több látnivalót kapunk a lövöldéből. Most az első 19 percét nézhetjük meg.

A felvétel a PC-s verzió alapján készült, és a GameSpot szállította. A játék PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re is meg fog jelenni, május 26-tól kereshetjük a boltok polcain.

12.
12.
Kamukaze
Nyeeee :( Most néztem egy gp. videót. Még mindig nem ismerik azt a szót, hogy SÉRÜLÉSMODELL.. Pedig a robbanásoknál úgy megnézném ahogy szakadnak le a végtagok.
11.
11.
valaki_hun
Amúgy nagyon jó, hogy elmondtátok:semmit sem változott a game, DE kíváncsi lennék hogy a fejlesztők helyében ti mit csinálnátok? Van új story meg grafikai fejlesztés... meg új helyszínre megyünk amit (elvileg) elég élethűen megcsináltak.
Én személy szerint nagyon várom aztán majd meg látjuk mi lesz vele.
Ennyi.

10.
10.
DarkCrash
Hú én lemaradtam a 2-nél :D Nem semmi hogy ez már az 5. rész. :D De ahogy a kommenteket olvasom nem vesztettem sokat :)
9.
9.
NemecsekErno
#7: Igy igaz. Az utolsó jó rész a 3. volt. A 4. szánalmas lenyúlás és még unalmasra is sikeredtek a küldetések.
Ebből a fél órából is pont ugyanaz jött át.

#3: Azt felesleges ide hányni, hogy "minek klikkel olyan, akinek nem tetszik", mert akár még kevés felfogással is érthető lenne, hogy a 4.-et megelőző részek jók voltak és tetszettek, mint ahogy a
#6: Odyssey-t megelőző részek is az AC-ben azok voltak.

Viszont az, hogy engem zavar, hogy két jó sorozatból is szart csináltak azért csak ideböfögöm, de akinek igy is bejönnek, azoknak persze jó étvágyat hozzájuk.
8.
8.
crytek
#7: Nekem ezt nem kell bemutatni. A City sniperein legalább látni a fejlődést. Ez meg gyak. egy helyben toporog.
City betolhatná igazán valamelyiket a game passba.Számomra érdekes hogy nem teszi.. Pedig nagyon örülnék neki
7.
7.
Ooorky
#5: Jó, de konkrétan ez a széria már a 3. résznél kifulladt, még a City Interative-os Sniper is köröket ver rá, nem véletlenül lett gamepass release
6.
6.
HMoody
#1: Imádom, hogy a Ubi és ez is szar, mert copy-paste játék. Bezzeg az Elder Ring... Oh wait
5.
5.
crytek
#1: Ezt nem újdonság...Egy jól bevált recepten minek változtatni. Ha fogy annyi példányban hogy megérje a copy paste ,akkor bizony a SE 14 nél se lesz semmi változás. Ilyenkor mondom ha az ember egy rész letolt már letolta mindet... Azaz ha kimarad egy rész semmi se történik nem veszít semmit az ember. Az meg hogy mindezt egy liter tej áráért megteheted az még jelentéktelenebbé varázsolja a dolgot.Az biztos hogy ha ez a széria lenne az egyetlen game a földön és pénzbe kerülne a játszása azt hiszen sosem játszanék...
4.
4.
Kamukaze
Sniper elite 3 + gameplay&maps DLCs
3.
3.
akbar0423
#1: Milyen jó, hogy minden Sniper Elite 5 hír alá be kell böfögni, hogy ez a széria semmit nem változik, ugyanaz a játék a V2 óta stb. Ha ennyire fáj nektek ez a tény, akkor minek klikkeltek rá a hírre? Szerintem a Sniper Elite mindegyik része korrekt játék, nem akarja feltalálni a spanyol náth... viaszt, lehet nincs sok, drasztikus változtatás a részek között, de valamiben mindig jobb a soron következő rész az előzőnél. Nekem a grafika itt szebbnek tűnik mint előzőleg, a fegyverbarkácsolás is király, és az X-ray kamera már tényleg hátborzongatóan jól néz ki. Én is Gamepass keretén belül fogom kipróbálni egyébként, de ha kijött minden kiegészítő hozzá és lesz egy kedvező árú bundle, akkor biztos beszerzem. Ez már csak az én hülyeségem(?), nem szeretek teljesáron játékot venni, de ha választani kéne, akkor inkább venném ezt mint egy mikrotranzival telelökött, évente kijövő gatyaparty játékot. Csodás napot!
2.
2.
vortel
#1: Day 1 jön gamepassba.
1.
1.
NemecsekErno
meh....ez a játék semmit nem változott a 3. rész óta.
Új a történet és a helyszin, ennyi.

Meg ez a fütyüléses technika... Már az előző részekben, meg az AC-kben is nevetséges volt. Egy teljes osztagot ki lehet nyirni ha valaki elbújik a magas fűben és után füttyögéssel egyenként odacsalogatja az ellenséget.

Azt gondolom erről ennyit, majd GamePass-ban...
Talán.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...