Már félmillió játékosnál jár a V Rising

  • Írta: gorien
  • 2022. május 22.
  • Hír
Link másolása
A Stunlock Studios vámpíros túlélőjátéka hamar megtalálta a közönségét. A fejlesztőcsapat jelentése szerint a megjelenés utáni első három napban már félmillióan veselkedtek neki a V Rising kihívásainak.

A Stunlock Studios tavaly mutatta be a V Risingot, amelyben egy gótikus világban vámpírként ébredve kell boldogulnunk: nyersanyagokat gyűjteni, bázist építeni, vért inni, embereket rabszolgasorba vetni, mindezt úgy, hogy közben kerüljük a napfényt és azokat a szent hősöket, akik pontot tennének gonoszkodásunk végére. A játék a héten startolt el Steam Early Accessben.

A fejlesztők Twitteren tudatták, hogy az első három napban már ötszázezer vámpír tette be a lábát Vardoran földjére. Az egyidejűleg a V Risingban lévő játékosok száma ráadásul tegnap 130 ezernél tetőzött, ami azt jelenti, hogy jelenleg olyan játékok körében van a Steamen, mint az Elden Ring, a Grand Theft Auto V vagy a Naraka: Bladepoint.

A V Rising a tervek szerint tizenkét hónapot tölt korai hozzáférésben. Vajon végig kitart a lendület és ez lesz az új indie fenomén, vagy egyszeri fellángolásról van szó?

1.
1.
hedzsooo
Jaja, ma kezdek bele, besegitek nepesiteni a taborat! :)))

Bejon a tema, a mufaj, + a hangulata a latottak alapjan, ugyhogy szerintem 1db-ig ez nalam benne lesz a legtobbet jatszott jatekok listajan
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...