Nyílt bétatesztre készül a Deathverse: Let It Die

  • Írta: gorien
  • 2022. május 22.
  • Korai verzió
Link másolása
A Let It Die világában játszódó Deathverse ugyanúgy free-to-play lesz, mint az előd, de egy jóval battle royale-osabb vonalat visz tovább. A fejlesztők az elkövetkező hetekre két bétatesztet is beterveztek.

A Supertrick Games (a Grasshopper Manufacture egykori tagjainak csapata) a tavaly őszi State of Playen jelentette be, hogy visszatér a PlayStation 4-en egészen népszerűnek bizonyult Let It Die világába. A Deathverse: Let It Die hasonlóan free-to-play lesz, mint a toronymászós, Dark Soulsból merítő előd, de itt a körítést egy őrült valóságshow adja, a játék pedig több hasonlóságot mutat a battle royale-okkal.

A Deathverse története szerint a világ összeomlott, a kétségbeesett emberiség folyamatos vérszomját pedig csak a Haláldzsembori elnevezésű, kegyetlen műsorral lehet kielégíteni. Tizenhat játékos lép az egyre szűkülő arénába, de nemcsak egymással, hanem gép vezérelte ellenfelekkel is szembe kell nézniük, a meccsenként változó pályák és a testre szabható fegyverek kiismerésével azonban hamar ellenfeleink fölé kerekedhetünk. Ráadásul ölni többet jelent, mint túlélni, a közönség ugyanis dicsőségpontokkal jutalmazza a látványos kivégzéseket, amelyek tovább növelik ütőerőnket.

A játék megjelenését eredetileg idén tavaszra ígérték, és ez már nemigen jön össze – már csak azért sem, mert a két meghirdetett, nyílt bétateszt időpontja május 28-ra és június 5-re esik. Előbbi dátumon hazai idő szerint este 10 és hajnal 4 óra között lehet majd játszani, az utóbbin pedig délután 5 és este 10 óra között. A teszt alatt a Tutorial, a Training és a Ranked Matches játékmódok lesznek elérhetőek.

Az előtöltés már lehetséges PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...