Foretales - történetközpontú kártyajáték Disney-meséket idéző állathősökkel

  • Írta: gorien
  • 2022. május 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Amikor az egész világot veszély fenyegeti, nem mentheti meg más, csak egy kisstílű tolvaj. Ezt persze nem egyedül teszi, hiszen játékosként kártyák kijátszásával befolyásolhatjuk az ő és mindenki más sorsát.

A Transcripted és a Drifting Lands mögött álló Alkemi következő alkotása egy kártyajáték lesz, amelyben a Volepain nevű tolvaj kalandos történetét élhetjük át, melynek végén megmenti a világot vagy pusztulásba taszítja azt. A szerepjátékok és gyűjtögetős kártyajátékok elemeiből táplálkozó játékmenetet jópofa rajzokkal toldották meg, amelyeket a Disney-rajzfilmek aranykorának stílusa ihletett.

A játék során Volepain csapatot gyűjt magának, és minden csatlakozó saját kártyákkal és képességekkel gazdagítja lehetőségeink tárházat. A szorult helyzetek megoldásához harcon, tárgyaláson és lopakodáson keresztül is vezethet az út, a történet pedig számos különböző véget érhet a tetteink következményeként. A kártyázást Christophe Héral, a Rayman Legends zeneszerzőjének dallamai és Travis Willingham narrációja kíséri.

A Foretales megjelenése a idén várható PC-re és Nintendo Switchre, a júniusi Steam Next Festen találkozhatunk majd a demójával.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...