Újabb négy címmel bővül a Netflix játékkínálata

  • Írta: szlav
  • 2022. május 25.
  • Akció
Link másolása
Egyre kerekebbé válik a Netflix játékkönyvtára. A streamingszolgáltató előfizetői a hónap végéig további négy mobiljátékot kapnak, ezek közt pedig akadnak igazán kiváló indie gyöngyszemek is.

Május végéig további négy játék csatlakozik a Netflix mobilos játékkönyvtárához. A filmjeiről és sorozatairól híres streamingszolgáltató eddig is tartogatott néhány igazán izgalmas címet (ilyen többek közt az Oxenfree vagy a Hextech Mayhem), de a legfrissebb adag mellett sem érdemes szó nélkül elszaladnunk. Az újdonságok kezdeti trióját a nagysikerű Moonlighter vezeti, amelyhez a Townsmen: A Kingdom Rebuild és a Dragon Up csatlakozik. Ezeket a címeket már akár ma is elérhetjük, de május 31-én az Exploding Kittens: The Game is csatlakozik a listához - bizony, az eszement társas videojátékos változatáról van szó.

Az említett címeket is beleszámítva a Netflix játékkínálata ezzel 22 címre duzzad majd. Habár ez még nem biztos, hogy önmagában is elég okot ad arra, hogy befizessük a havidíjat, kétségtelen, hogy a streamelhető filmekből és sorozatokból álló könyvtár mellé ez egy nagyszerű bónusz. Azt pedig nem szabad elfelejtenünk, hogy a Netflix olyan fejlesztőcsapatokra tett szert, mint a Night School Studio vagy a Boss Fight Entertainment, így nincs kizárva, hogy idővel néhány izgalmas belsős platformexkluzívot is nyerhet a szolgáltatás.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...