Lehúzza a rolót a Survarium

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 26.
  • Gyászhír
Link másolása
Habár a kijevi Vostok Games kénytelen volt szüneteltetni a munkát az orosz-ukrán háború miatt, a Survarium munkálatait ettől függetlenül, a korábbi terveinek megfelelően állítja le.

Május 31-én, magyar idő szerint 23 órakor lelövik a Survarium szervereit, és a Steamről is eltűnik a játék - jelentette be a Vostok Games. A csapat nem részletezte, hogy mihez kezdene a jövőben, mindössze annyit közölt, hogy "egy új fejezet" vár most rá, és erre szeretne elsősorban fókuszálni.

Habár márciusban arról számoltunk be, hogy a kijevi székhelyű Vostok Games is kénytelen szünetet tartani az orosz-ukrán háború miatt, a Survarium lelövése ettől függetlenül történik: a srácok már február elején belengették, hogy május végén elkaszálják a játékot. A Survarium ugyan hét éve van a piacon, sosem hagyta el a Steam Early Access-szekcióját.

3.
3.
BearMosquito3
A mi csapatunk 2015 májusában kap(tunk) béta kulcsot steam-re, akkor még nagyon kezdetleges és, rengeteg javítani való volt rajta, így sokáig nem is húztuk. 2016-ban én elkezdtem hosszabb távon is űzni, és szinte egész a shut down-ig toltam, néha-néha pár hónapos kihagyásokkal. "pszihoapu" véléményére adok, mert valóban főleg 19/20-tól egyre több spinbot-os,wh-s....etc csaló jelent meg, ennek ellenére igenis voltak meccsek 10:4-6 ami csaló mentes volt. De sokszor igenigen ellehetetlenítette a játékélményt. "BockÚr" a devekkel kapcsolatban, nem tudok egyetérteni, rengeteg ticketem volt, amiben 1-2 napon belül segítőkészen válaszoltak, többek közt segítettek, még volt egy asszem 2017-es tournamentes mp7 legend-em ami az egyik nagyobb játékmenet változtatás után, át avanzsálódott a legend 2-esre amin nem voltak egyéb boosterek... én felháborodva küldözgettem nekik a képeket, hogy "ebből-ez lett miért..." 3 napon belül 500 gold, és vissza kaptam a boostolt mp7-t tekintetében elnézést kértek a kellemetlenségért. Ami talán kicsit visszataszító volt maga a p2w rendszer, prémium fokozók nélkül kb 4x5x annyi ideig tartott bármit is elérni/megvenni + ugye az egyéb prémium tárgyak statjai eléggé magasabbak voltak az ugyanazon tárgy nem prémium kivitelében. De volt jó párszor, hogy ingyen, illetve kódokkal lehetett hozzájutni 1-2 jobb dologhoz, gondolok itt a "SURVIVECOVID..." egyéb kódokra. Én személy szerint sajnálom, mert aránylag kis gépigényű, effektív egész gyors körökkel bíró fps árkád lövölde volt, szép pálya dizájnokkal/grafikával/elemekkel/és hangokkal, jó volt néha, anno suliból hazajövet, utána munkából hazajövet pár meccset lenyomni.
2.
2.
pszihoapu
#1: en ugyan szerettem, de szokas szerint szejjel bakktak a ruszki csiter tomegek.
nem ez volt az elso sztem remek jatek ami emiatt "zullott le".
1.
1.
BockÚr
jó nagy rakás szar volt semmirekellő devekkel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...