Elhunyt Ray Liotta, a Nagymenők és a Vice City sztárja

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 27.
  • Cooltúra
Link másolása
A minap elhunyt Ray Liotta. A színészt a legtöbben a Nagymenők kapcsán ismerik, míg a videojáték-történelemben Tommy Vercetti szinkronhangjaként tette le a névjegyét.

A Deadline számolt be róla elsőként, hogy május 25-én, 67 éves korában elhunyt Ray Liotta. A színészt álmában érte a halál a Dominikai Köztársaságban, ahol a Dangerous Waters című filmet forgatta.

Liotta 1978 óta színészkedett, a legismertebb szerepét azonban az 1990-es Nagymenőkben játszotta el, ahol Henry Hillt alakította. Ezenkívül az emlékezetesebb filmjei közé tartozik az 1989-es Baseball álmok, Emmy-díjat nyert a Vészhelyzet egyik epizódjáért, mostanában pedig a Házassági történetben, A maffia szentjeiben és a Semmi hirtelen mozdulatban láthattuk. A halála után három filmje debütál még.

A színész a videojátékosok számára sem ismeretlen, hiszen a Grand Theft Auto: Vice Cityben ő alakította a főhőst, Tommy Vercettit - az első karaktert a GTA-sorozatban, aki teljes szinkront kapott.

Nyugodjon békében!

3.
3.
Matt8888
2.
2.
Fata Morgana
Az egyik kedvenc színészem volt, nyugodjék békében!
1.
1.
C0m1n65un
Pedig még nem is volt olyan öreg. Nyugodjék békében. Ő is a szerethető "rosszfiúk" közé tartozott, akik simán el tudtak vinni negatív karakterként is egy filmet a hátukon. Hiányozni fog.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...