Megtudtuk, miről fog szólni a Tales of the Jedi

  • Írta: gorien
  • 2022. május 29.
  • Cooltúra
Link másolása
A Star Wars-univerzum következő animációs antológiája a Tales of the Jedi lesz, amely a hat epizódja alatt a franchise két karakterének történetére fog koncentrálni.

Amikor a Lucasfilm élesítette az idei Star Wars Celebration menetrendjét, találkozhattunk a Star Wars: Tales of the Jedi címmel, amely egy animációs antológiát takar – joggal gondolhattuk, hogy hasonlót, mint a tavalyi Star Wars: Visions. Tegnap megtartották a miniszéria paneljét, és kiderült, miről fog szólni, ahogy azt is, hogy semmi köze nem lesz a Dark Horse azonos című képregénysorozatához.

Az ősszel a Disney+-ra érkező Tales of the Jedi hat részből fog állni, amelynek a fele Ahsokára, a fele pedig Dooku grófra fog koncentrálni. Ahsoka epizódjai a gyermekkoráról, az Anakin mellett töltött padavanságáról, illetve egy inkvizítorral vívott párbajról fog szólni a 66-os parancs után, míg Dooku részei azt mesélik el, hogy a jedi mester miként talált rá a Sötét Oldalra. Dooku mellett Qui-Gon Jinn is felbukkan majd, akinek fiatalkori változatát Michael Neeson szólaltatja meg, felnőttként pedig természetesen az apja, Liam Neeson szinkronizálja.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...