A Tekken 7 karakterei is csatlakoznak a Virtua Fighter 5: Ultimate Showdownhoz

  • Írta: RangerFox
  • 2022. május 31.
  • Letöltés
Link másolása
A Sega újabb crossovert jelentett be a népszerű verekedős játékához, ezúttal a Tekken 7 karakterei teszik tiszteletüket benne.

A Sega új kollaborációt jelentett be a Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown verekedős játékuk és a Tekken 7 között. A crossover során új letölthető tartalmat kap a játék, melyben tizenkilenc Tekken 7-ből ismert harcos kinézetét ölthetjük kedvenc Virtua Fighter 5-karakterünkre. 

Sajnos nem kapunk új mozdulatokat a karakterekhez, csupán Tekken 7 inspirálta kinézeteket. Ezen felül húsz Tekken 7-ből ismert számot is tartalmaz a kiegészítő, továbbá akár meg is változtathatjuk a játékon belüli UI-t, hogy jobban hasonlítson a Tekken 7-ben látottakhoz. A DLC holnaptól, azaz június 1-től válik megvásárolhatóvá PlayStation-platformokon.

3.
3.
br1Koo
#1: Pornót is a sztori miatt nézel? Ezer éve nem játszottam Virtua Fighterrel, de kb semmi értelme a bugyuta szar sztoriknak amiket mindig beleerőltetnek ezekbe a játékokba. Nekem nem hiányozna a Tekkenből se, se a Mortalból.
2.
2.
Nothing
#1: Éppenséggel van háttérsztorija a VF-nek, csak érdekes módon ez pont a játékokban nem jelenik meg...de elnézve mondjuk a Tekken, a Street Fighter és a Soul Calibur túlcsavart, sokszor értelmetlen és nehezen komolyan vehető "történeteit" (a DOA-t inkább hagyjuk, mert az csak szimplán röhejes, mint maga a franchise), talán nem is akkora baj, hogy nem erőltetik a dolgot. A játék értelme így maga a játék, vagyis a harc. Tudod, nem az úticél a lényeg, hanem az utazás. :)
(bár így az ötödik (hatodik) rész környékén tényleg elférne már egy-egy záró filmecske vagy valami a stáblista előtt/alatt...)
1.
1.
Shao Kahn
A Virtua Fighter franchize-al az a bajom, hogy a tekken- DOA- Soul Calibur Franchizeokkal ellentétben nyoma sincs benne történetnek, se szövegesnek, se (vég)animációnak. Így hiába a sok jól kidolgozott karakter (még akár a tekken karaktereket is hozzáadva), mozdulat és szép grafika, mi értelme a játéknak?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...