Augusztusban érkezik a felújított Destroy All Humans! 2

  • Írta: gorien
  • 2022. május 31.
  • Megjelenés
Link másolása
A Destroy All Humans! 2: Reprobedban Crypto visszatér – vagy legalábbis a klónja, Crypto-138 biztosan. Az új előzetes kíséretében megtudtuk, mikor érkezik, de közben az előző rész is kapott egy multiplayer kiegészítőt.

A Black Forest Games és a THQ Nordic 2020-ban adták ki a remake-elt Destroy All Humans!-t, tavaly pedig bejelentették, hogy az eredeti játék folytatását is kezelésbe veszik. Ma új előzetest kaptunk hozzá, amely a megjelenésről is elárulja, hogy augusztus 30-án esedékes. PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en játszhatunk majd vele.

A Destroy All Humans! 2-ben Crypto klónja veszi át a stafétát a Furon Birodalom dicsőségéért vívott harcban, amelyet öt helyszínre is elviszünk: Bay Citybe, Albionba, Takoshimába, Tunguskába és a Holdra. A hatvanas évek gőzerővel tombolnak, így hippikkel és KGB-ügynökökkel is meggyűlik a bajunk, de változatos eszköztárral vághatunk vissza nekik – sőt, osztottképernyős módban még egy barátot is magunk mellé vehetünk.

Akik előrendelik a játékot, ingyen megkapják az első rész mellé a nemrég idő előtt kiszivárgott Clone Carnage DLC-t, amely multiplayer mókával bővíti a játékot. Akit csak a ma elérhetővé vált kiegészítő érdekel, az 13 dollárért szerezheti be PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...