Úgy néz ki, multiplayer DLC-t kap a Destroy All Humans!

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 26.
  • Pletyka
Link másolása
Habár hivatalos bejelentést még nem kaptunk a témában, a jelek szerint egy önállóan is futtatható multiplayer kiegészítőt kap a Destroy All Humans!

Habár hivatalos bejelentést még nem kaptunk a témában, az Xbox digitális üzletén egy időre felbukkant a Destroy All Humans! Clone Carnage címet viselő kiegészítője (via ResetEra).


A screenshotokkal is ellátott adatlapot ugyan már eltávolította a Microsoft, az internet megőrizte a részleteit az utókornak, így kiderült, hogy egy önállóan is futtatható multiplayer DLC-ről van szó. A csomag hat pályát és négy játékmódot ígér a játékosoknak, és legfeljebb négyen játszhatjuk online, míg egy gép előtt ülve osztott képernyőt is kapunk - ez esetben két főre szabott a móka. Ezenkívül - Xboxon legalábbis - a cross-gen játék is lehetséges lesz.

A beszámolók szerint az adatlap alapján nem volt egyértelmű, hogy a csomag az első Destroy All Humans! remake-jéhez vagy az idei évre ígért folytatáshoz készül-e, de mivel az utóbbi már csak a next-gen konzolokra érkezik, az előbbiről lehet szó. Van egy tippünk, hogy néhány héten belül okosabbak leszünk!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...