Mától ingyenes a Knockout City

  • Írta: gorien
  • 2022. június 1.
  • Megjelenés
Link másolása
A Knockout City lezavarta a modellváltást, mától ingyenesen találjuk meg az extrém kidobóst. Az új szezon mellé egy váratlan crossovert is bekészített a Velan: az új kozmetikai elemek között az Among Us űrhajósait is megtaláljuk.

Ahogy azt a Velan Studios hónapokkal ezelőtt megígérte, június 1-jei kezdettel free-to-play modellre váltott a Knockout City – ezzel együtt egyébként kikerült az Electronic Arts bábáskodása alól is, a kiadói feladatokat a fejlesztőcsapat veszi át. A váltás éppen egybeesik az extrém kidobós második évének kezdetével, ami természetesen egy új szezont is jelent: az őrült tudósos tematikájú évad előzetesét lent láthatjátok. Ó, és meglepetésnek még egy Among Us-crossover is belefért.

A modellváltással szezonbérletrendszert is kapunk: ahogy a hasonló free-to-play játékoknál is szokás, ingyenes és fizetős elemei is vannak Brawl Passnek. Azok, akik korábban megvásárolták a Knockout Cityt, egy Loyalty Royalty Bundle-nek örülhetnek – ehhez annyi pénz is jár, hogy befizethessünk a Pass prémium részlegére.

A Knockout City játszható PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, illetve Nintendo Switchen is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...