Jövőre jelenik meg a Darkest Dungeon II

  • Írta: gorien
  • 2022. június 1.
  • Megjelenés
Link másolása
A Red Hook Studios lovecrafti dungeon crawlerjének folytatása jelenleg a korai hozzáférésben tölti a napjait, de a fejlesztők már látják, mikor lesz kész. És addig is megosztották velünk, milyen tartalmakra számíthatunk.

A Darkest Dungeon készítői három éve jelentették be, hogy már dolgoznak a folytatáson, amely 2021 végén kezdte meg a korai hozzáférést. Nemrég a The Shroud of the Deep címre keresztelt frissítés jócskán megdobta a játék tartalmait, a fejlesztők pedig ennek apropóján éltek a lehetőséggel, hogy felvázolják jövőbeli terveiket.

Ezek egyik legfontosabbika, hogy megvan a célzott megjelenés: 2023 februárjában érkezne a Darkest Dungeon II PC-re (amikor már Steamen is elérhető lesz, nem csak Epicen), valamikor később pedig konzolokra. A csapat felvázolta a játék azon részeit is, amelyekre leginkább ráfér a munka a közösség szerint, így például a fejlődés és az újdonságok feloldásának rendszerét is izgalmasabbá fogják tenni, keresik a módját, hogy kevésbé érződjön determináltnak a kocsikázás, illetve a karakterek közötti kapcsolatokat is fogják fejleszteni.

Az early access következő frissítésére új trinketekkel és új karaktertörténetekkel készülnek, az utána következőben a harmadik felvonás és egy új hős élvezi a figyelmet, azon túl pedig még többel készülnek – ezeket mind megtaláljuk a csapat helyzetjelentésében.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...