Horizon: Call of the Mountain PS5

Úgy tűnik, már készül a Horizon: Forbidden West expanziója

...vagy legalábbis valami új projekt a Horizon-univerzumban. Lance Reddick egy gyorsan törölt Twitter-posztban buktatta le, hogy jelenleg is zajlanak a következő Horizon-projekt motion capture-felvételei.

Horizon 2074 címen készül a Sony-exkluzív játék Netflix-sorozata

A sorozat címéről, a forgatási helyszínről és a stáb egy részéről is lehullt a lepel. A rendezőasszisztens korábban a The Boys-sorozaton dolgozott, a művészi vezető pedig a The Expanse-ért volt felelős.

Horizon: Call of the Mountain - nézzünk bele alaposabban!

Gameplay trailert kapott a Horizon: Call of the Mountain, amelyet már kifejezetten a PlayStation VR2-höz fejlesztenek. Eközben a Forbidden West is kapott egy ingyenes frissítést.

Nézd vissza a State of Play adását!

A PlayStation-rajongók jó okkal tapadhatnak ma éjjel a képernyőkre, a Sony ugyanis egy félórás prezentáció keretei közt mutatja be a platformra érkező külsős játékokat. Külön szegmenst kap a PS VR2 is.

Multiplayer központú kitérővel erősít a Horizon?

Az Oops Leaks információi szerint a Horizon-sorozat egészen izgalmas jövő előtt áll, mert nem csak a már bejelentett VR-os kitérőt kapják meg a rajongók. Állítólag készül a harmadik rész, és egy multiplayer központú önálló epizód is.

Horrorjátékon dolgozik a Firesprite

A The Persistence után a Firesprite újabb horrorjáték készítésére adja a fejét. Azt még nem tudjuk, hogy egy vadonatúj címről vagy egy már ismert franchise újabb darabjáról van-e szó, de az biztos, hogy AAA-s projektként kezelik.

PlayStation VR2-re is befuthat a Half-Life: Alyx

Habár a PlayStation VR-t eredetileg kihagyta a Half-Life: Alyx, az a szóbeszéd járja, hogy a Sony most készülő újgenerációs VR-eszközén megjelenik a Valve nagysikerű játéka.

VR-os Horizonnal érkezik a PlayStation VR2

A Sony is képviseltette magát az idei CES-en, ahol az új PlayStation VR kapcsán osztott meg velünk friss részleteket. Kiderült például, hogy az eszköz hivatalos neve PlayStation VR2 lesz, és egy VR-os Horizon-játék is bemutatkozott.