PC-re költöznek a Pókember-játékok

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Noha Returnal-bejelentést vártunk a korábbi pletykák alapján, így sem lehetünk csalódottak: a Sony bejelentette, hogy PC-re is ellátogat a Marvel's Spider-Man és a Marvel's Spider-Man: Miles Morales.

A Nixxes Software közreműködésével PC-re is ellátogat a Marvel's Spider-Man és a Marvel's Spider-Man: Miles Morales: az előbbi esetében a minden tartalommal és feljavított grafikával felvértezett remasterelt kiadást kapjuk meg augusztus 12-én, ezt követi majd ősszel a Miles Morales. A pontos technikai részleteket későbbre ígérték a készítők.

A bejelentés apropóján azt is megtudtuk egyébként, hogy mostanra 33 millió eladott példánynál járnak a Pókember-játékok.

8.
8.
crytek
#7: Igen a The UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection idén jön. Korábban epic storenál június 20-át írták ki de gyorsan meg is változtatták coming soon-nak... Szóval elvileg hivatalos dátum még nincs de mivel ez a pókember augusztusban jön ez az uncsi meg már ezer éve be van lengetve gondolom előtte illene kiadni
7.
7.
hedzsooo
Ahogyan ez varhato volt. Ezert sem volt erdemes konzolt venni, johet a fullos kiadasa PC-re, a SONY-s gyujtemenyembe, PC-re! :)

Az The UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection is iden jon PC-re, igaz? :)

God of War nagyon tetszett PC-n, Days Gone sem rossz, HZD is bejott, az alapjatek jo volt egynek. Valamint a korabbi PS exluziv cimekbol bejott pl. a 3 "interaktiv film" is PC-n: Beyond: Two Souls, a Heavy Rain, + a Detroit: BH is nagyon! :)

Aki akar, az persze vegyen PS5, + 6-ot majd, engem nem zavar, csak a felesleges exluzivitsokat elfelejthetnek mar lassacskan teljesen! :)))

PC-re mindig szuksegem lesz, igy nem banom olykor beujitani darabonkent, hol ezt, hol azt rajta. De extra porfogo tovabbra sem kell 1-ik szobamba se, csak hogy 1-2 exluziv cimnek orulhessen a fejem, a pl. tobb szaz jatekkal varo Steam-konyvtaram melle...:D
6.
6.
FrankBlack
Az egyetlen PS ex. ami igazán érdekel, ezért szerintem ez nálam instant vétel lesz. Nagyon örülök neki. Aztán októberben Gotham Knights. Jó lesz :) Pedig nemrég még úgy nézett ki nem jön idén szinte semmi, ami engem nagyon érdekelne. Ami érdekelt volna azt meg elhalasztották (Test Drive Solar Crown, Saints Row).
4.
4.
crytek
#3: Pff ez mi? Attól mert te vagy én letoltam psen már nem is várhatom pcre?
PC-n pl magyar lesz ha az első rész jön ki mert magyarították már, ez bőven elég ok hogy pcn is letoljam majd.
(PS plusban ha volt is akkor még nem volt psem. Ps plus kollekcióban benne van de ott nem toltam le csak ezer éve tört ps3on)

#2: Neked is leírom nehogy agybajt kapj: Grebber, seaman, Crytek mind engem takarnak. Seaman pedig nincs elírva mert David Seaman a kedvenc kapusom...
3.
3.
nemfontos
#1: A last of us első része tényleg jó volt... (a második már korántsem annyira) de már volt eredeti, meg remaster, meg még lesz valami remake talán... Ne mondd már hogy eddig nem tudtad végig játszani. Volt már plus -ban is emlékeim szerint, meg ha eddig nem is, majd most az előfizetésben is lehet. Minek várnál valami pc változatra?
1.
1.
crytek
Nem jön ez pcre nem ám :)

Felkészül Last of Us...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...