Tovább csúszik a Prince of Persia-remake

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 4.
  • Csúszás
Link másolása
A minap a GameStop váratlanul törölte a Prince of Persia: The Sands of Time remake-jére szóló előrendeléseket. Mint kiderült, a játékot nem lőtték le, de tovább csúszik a megjelenése.

Nagy volt ijedtség a Prince of Persia-rajongók körében, legalábbis azok között, akik még hisznek a Prince of Persia: The Sands of Time remake-jében. A GameStop és több más üzlet is visszamondta hirtelen a játék előrendeléseit, ami a legritkább esetben jelent jót - szerencsére az amerikai IGN utánajárt, hogy pontosan mi a helyzet a hányatott sorsú projekttel.

A magazin megtudta a Ubisofttól, hogy bár az újrázás továbbra is munkálatok alatt áll, a megjelenését megint elhalasztották: míg legutóbb a 2023-as üzleti évet célozta vele a kiadó, a jelenlegi tervek szerint csak később jön majd. Ez azt jelenti, hogy 2023 áprilisa előtt ne is számoljunk a remake-kel.

A hír annak tükrében nem igazán meglepő egyébként, hogy a Ubisoft nem sokkal ezelőtt inkább átadta a montreali stúdiójának a játék fejlesztését.

5.
5.
GemForge
Cryteknek válaszolva:

Undorítóan béna volt az előző próbálkozás. Még szerencse, hogy törölték, elcsúsztatták és késleltetik. Amúgy is túl szimpla ma már a játékmenete a PoP-oknak szvsz. És persze azt se felejtsd el, hogy ezek az arcok sok pénzért szeretnék ezt eladni a megjelenés utáni pár hónapban és nem az a céluk, hogy vki 2-3 év múlva varrja le 10 dollárért vagy ingyen. Én pedig az eddig látottak alapján akkor sem játszottam volna vele, ha fizettek volna érte.
3.
3.
nemfontos
#1: Az első rész nagyon jó. PC n játszható ha arra van ingered
2.
2.
Chdz
#1: Azért kapott az első verzió nagy hangot, mert az egy gyenge remasternek is kevés lett volna. Nem hiába tologatják. Konkrétan egy új játékot kell letenniük az első rész egyediségét megtartva. Bár én a helyükben egy Warrior Within alapokon nyugvó rebootot készítenék el, de hát ők tudják.
1.
1.
crytek
De legalább látszik hogy komolyan fel akarják esetlegesen éleszteni a szériát és nem direkt elföldelni akarják csupán
(Mondjuk nekem a régen bemutatott első verzióval sem volt semmi bajom)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...