Friss képeken a Final Fantasy XVI

  • Írta: szlav
  • 2022. június 5.
  • Képek
Link másolása
A State of Play adásán mozgás közben láthattuk a Final Fantasy XVI-ot, de a Square Enix tartogatott egyéb nyalánkságokat is. Egy csokor screenshoton vehetjük szemügyre a szerepjáték pazar világát.

A legutóbbi State of Play egyik legnagyobb sztárja egyértelműen a Final Fantasy XVI előzetese volt, a jó hír pedig az, hogy a legnagyobb rajongóknak nem kell beérniük a háromperces videóanyaggal. A Square Enix ugyanis a bemutatóval párhuzamosan lefrissítette a játék hivatalos weboldalát, ahova ellátogatva jobban is megismerkedhetünk Valisthea világával. Az oldalt böngészve számos leírást olvashatunk az egymással hadban álló frakciókról, a játék hőseiről, a galériában pedig helyet kapott néhány ropogós screenshot is, amelyeket mi is szemrebbenés nélkül elcsentük. Íme:


A kizárólag PlayStation 5-re megjelenő Final Fantasy XVI premierje jövő nyáron várható.
4.
4.
nemfontos
#2: Idővel biztos lesz PC re. Kérdés hogy akarsz e várni erre.
Én a magam részéről meguntam a várakozást. Ha kell valami akkor legyen gépem amin megy. Nem érdekel hogy 3 évvel később 400+ ezer forintos vga val nagyítóval nézve szebb lesz és megvehetem PC re.
3.
3.
nemfontos
Sok epizód volt nagy kedvenc. A régiek mellett a xv - öt is nagyon szerettem.
Várom nagyon ezt a játékot.
2.
2.
Chdz
Reméljük, csak timed ex, mert nem volna elég bölcs minden másra is nem elhozni.
1.
1.
norbi27
Wow, a grafika eléggé rendben van. A harcrendszer is nagyon tetszetős, látszik hogy a combat designer a Devil May Cry 5-ön (és a Dragon's Dogma-n is egyebek mellett) dolgozott. A Square Enix a FF-kre nagyon összeszedi magát, a VII Remake is fantasztikus lett és szerintem ez is az lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...